stenen vloer, RAW Stones, vloer, tegels, maatwerk, robuust

Maak je interieur helemaal af met een stenen vloer | RAW Stones

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van natuurlijke materialen in het interieur. De stenen vloer is niet meer weg te denken uit de woningbranche. RAW Stones biedt een uitgebreide collectie aan authentieke en karakteristieke vloeren op maat.

Natuurlijke vloeren

Omdat er steeds vaker wordt gekozen voor natuurlijke en handgemaakte producten, zijn stenen vloeren steeds populairder. Een natuurlijke vloer geeft een stoere en landelijke look aan het interieur. Door de specifieke materiaalkeuze krijgen de vloeren een bepaalde authenticiteit, waardoor elke vloer een unieke uitstraling heeft. Daarnaast hebben de producten een lange levensduur en geldt, des te langer ze meegaan hoe mooier en karaktervoller ze er uit gaan zien.

stenen vloer, RAW Stones, vloer, tegels, maatwerk, robuust

Passend in ieder interieur

Een stenen vloer is in vele kleuren te verkrijgen en kan simpel worden aangepast aan een ruimte. Door de unieke samenstelling uit natuurlijke materialen, zijn de vloeren duurzaam en slijtvast. Hierdoor kan er jaren genoten worden van de vloer. Een stenen vloer kan prachtig worden verwerkt in een landelijk interieur, maar ook in een moderne inrichting. Door het unieke karakter kan de vloer bijdragen aan een warme en exclusieve uitstraling.

stenen vloer, RAW Stones, vloer, tegels, maatwerk, robuust

Specialist in unieke vloeren

RAW Stones is dé specialist op het gebied van stenen vloeren. Het bedrijf biedt een uniek productieproces, waardoor een natuurlijke vloer gemakkelijk thuis te realiseren is. Doordat de uitstraling van de originele stenen wordt gecombineerd met de voordelen van een moderne vloer, ontstaan er unieke producten. De vloeren van het bedrijf bieden warmte en sfeer in elke ruimte.

___

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: RAW Stones

____

Meer projecten bekijken van RAW Stones?

 


stenen vloer, RAW Stones, vloer, tegels, maatwerk, robuust

RAW Stones


“Elke vloer is maatwerk en wordt volledig naar uw wens samengesteld.”

__
Meer informatie over RAW Stones?