Grijze keuken, MarStyling, bijgebouw, van oud naar nieuw, moderne look, doorkijkhaard, geel tinten

Interieur met grijze keuken | MarStyling

Het huis was van alle gemakken voorzien dit maakt dat gezin er altijd met veel plezier heeft gewoond. Ze hielden zich voor om het huis op te frissen wanneer de kinderen volwassen zijn. Het huis werd van binnen helemaal gestript, verbouwd en opnieuw in te richten. Het oude woonhuis kreeg een nieuw jasje met behulp van MarStyling. Zij heeft een interieurontwerp, een kleurontwerp en een verlichtingsplan voor meerdere ruimtes opgesteld. De opdrachtgever heeft vervolgens zelf de verbouwing in handen genomen.

Ruimtelijk ontwerp

De wensen van de bewoners zijn vertaald naar een licht, ruimtelijk en tijdloos ontwerp. Er is gekozen om de vloeren door te laten lopen in alle ruimtes om verbinding en eenheid te creëren. De hoofdruimte heeft een open karakter en bestaat uit de woonkamer en woonkeuken. De hoofdruimte wordt gescheiden van de multifunctionele ruimte door middel van een halletje. Het huis beschikt over verschillende grote raampartijen, de hoeveelheid licht creëert een ruimtelijk gevoel. MarStyling heeft in het ontwerp een muur verwijderd, de keuken opnieuw ontworpen en een onhandige hoek in de kamer weer betrokken bij het totale interieur. Daarna heeft MarStyling het kleuren- en materialenplan, het meubelplan, het verlichtings- en elektriciteitsplan verzorgd.

Grijze keuken, MarStyling, bijgebouw, van oud naar nieuw, moderne look, doorkijkhaard, geel tinten

Grijze keuken

De woonkamer en keuken werden in eerste instantie gescheiden door een muur met grote openslaande deuren. Hierdoor oogde de ruimte kleiner dan hij in werkelijkheid is. In het nieuwe ontwerp is deze tussenwand weggehaald. Ook is er een nieuwe moderne grijze keuken geplaatst met ontbijtbar. De keuken zelf is ook ontworpen door MarStyling en is voorzien van een hoge kastenwand met een kookeiland inclusief kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Woonkamer

MarStyling heeft het ontwerp feilloos afgestemd op de levensstijl van de bewoners. De zithoek werd opnieuw ingedeeld. In de oorspronkelijke situatie had de televisie een prominente rol in de woonkamer terwijl er zelden tv wordt gekeken. Omdat de woonkamer een L-vorm heeft, is er vaak een hoek die niet optimaal wordt gebruikt. MarStyling heeft hier op ingespeeld door hier de nieuwe zithoek te situeren. In het nieuwe ontwerp is de tv uit het zicht en daar tegenover is een bank van klein formaat geplaatst. Aan de andere kant van de woonkamer staat een grote hoekbank die zicht heeft op een driezijdige houthaard.

Grijze keuken, MarStyling, bijgebouw, van oud naar nieuw, moderne look, doorkijkhaard, geel tinten

Doorkijkhaard

De moderne doorkijkhaard is door MarStyling ontworpen en zodanig geplaatst dat je niet alleen vanuit de zithoek, maar ook vanuit de eettafel en de keuken zicht hebt op het vuur. De haard is geplaatst door Van Tiel Haarden uit Veghel.

Grijze keuken, MarStyling, bijgebouw, van oud naar nieuw, moderne look, doorkijkhaard, geel tinten

Multifunctionele ruimte

De klant heeft zelf de meubels, raambekleding en accessoires uitgekozen. In de woonkamer is een camelkleur met koperen accenten toegevoegd voor een warme sfeer. Het bijgebouw werd voorheen vooral gebruikt door de kinderen, nu kan het worden gebruikt voor allerlei doeleinden. MarStyling heeft een transformatie waar gemaakt zodat de ruimte perfect gebruikt kan worden om feestjes te geven of gezellig met vrienden te ontspannen.

Tekst: MarStyling
Fotografie: Istar-Fotografie

_____

Meer projecten bekijken van MarStyling?

 


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | mei | 2019


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media