Interieuradvies voor werelds interieur

Hemels Wonen Interieuradvies

Dit bijzondere penthouse gelegen in de bosrijke omgeving van Tilburg, ademt luxe. De warme tinten samengevoegd met de Afrikaanse invloeden zorgen voor de knusse plek die de bewoners wensten. Door de haard in het midden van de leefruimte te plaatsen, ontstaat er een dynamisch interieur waarin je verrast wordt. De zithoek imponeert door de unieke vakkenkast gevuld met excentrieke accessoires. Door gebruik te maken van pure materialen die warmte en rust uitstralen, ontstaat er een werelds interieur. Hemels Wonen is ontzettend trots op dit integere project waarbij zij interieuradvies mochten geven en laten ons graag alles zien.

 

Interieuradvies, Hemels wonen, hout, The Art Of Living

De schoonheid van herhaling 

Het ontwerp dat Hemels Wonen maakte voor deze opdrachtgever moest future proof en van alle gemakken voorzien zijn. Daarom is dit penthouse uitgerust met een uitstekend audio- en domoticasysteem, wat bijdraagt aan het woongenot van de bewoners. Verder tref je in deze woning ontzettend veel herhaling, wat zorgt voor eenheid. Zo tref je constant hetzelfde soort hout in elke ruimte; van hal tot badkamer en van slaapkamer tot keuken. Dit donkere hout heeft een diepe en intense kleur en draagt daardoor enorm bij aan de wereldse, Afrikaanse invloeden.  

Compleet afgestyled 

Het vergt echt talent om één houtsoort als concept compleet door te voeren, waardoor de schoonheid van herhaling eraf straalt. Zelfs de dressingroom heeft een aangename plek om te zitten en klopt helemaal. Alles is op elkaar afgestemd: de verlichting, de raamdecoratie en ook het meubilair. Hemels wonen ontzorgde tijdens het gehele proces van de verbouwing en leverde het sfeervolle appartement compleet ingericht en afgestyled op. 

Interieuradvies, Hemels wonen, hout, The Art Of Living

Meer over Hemels Wonen 

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor: voor elke ruimte bieden ze op het gebied van interieuradvies een totaalconcept en een persoonlijke aanpak. Eigentijds design, topmerken, doordachte styling en moderne technieken vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie. 

Editor: Media team

Datum: 13-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Hemels Wonen