Interieurdesign op hoogte, The Grand Interior, interieurdesign

  • The Grand interior
  • Poeldijkstraat 321
  • 1059VL Amsterdam

Interieurdesign op hoogte | The Grand Interior

Dit prachtige project van The Grand Interior is interieurdesign van het hoogste niveau. Het bedrijf staat voor glamoureuze verfijning en Italiaans design with a touch of Hollywood. Eigenaar Frank Versteeg en zijn team creëren in goed overleg met hun klanten interieurs en maatwerk verbouwingen voor zeer uiteenlopende projecten. Dit project laat zien dat The Grand Interior expert is op het gebied van luxe interieurdesign.

Penthouse

VD Vorm Vastgoed heeft The Grand Interior gevraagd om dit prachtige penthouse te ontwerpen. Het project staat in teken van transformatie. Van een kantoorpand naar 106 comfortabele woningen waarvan de penthouses volledig high-end afgewerkt zijn. Voor dit project heeft The Grand Interior een 2D & 3D ontwerp gemaakt met een eigentijdse kijk op iedere ruimte, waarbij de sfeer en het karakter van de woning harmonieus samensmelten. Dit is terug te zien in de realisatie.

Een persoonlijke touch

Ieder interieurproject van The Grand Interior heeft een eigen signature waarbij je te allen tijde zeker kunt zijn van een hoge kwaliteit en persoonlijke touch. Daarnaast creëren ze interieurs waarover goed is nagedacht. Dat zie je onder andere terug in de handpicked luxe stoffen voor de gordijnen en de hoogwaardige materialen die zowel voor de vloer- als wandafwerking gebruikt zijn.

Wonen in luxe

Een nieuwbouw huurappartement met een feilloos afwerkingsniveau en weids uitzicht over Delft. Klinkt goed toch? Wonen in Delft Hoog brengt bepaalde luxe met zich mee, je woont niet zomaar in een willekeurig, anoniem gebouw. Van woonstudio tot appartement, elke ruimte is hoogwaardig afgewerkt, met gebruik van lichte materialen zodat de stijl optimaal tot zijn recht komt. Niet alleen het interieur is prachtig, ook het gebouw heeft bijzondere eigenschappen. Delft Hoog is wonen met moderne faciliteiten, sophisticated details en een adembenemend uitzicht.

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: The Grand Interior

___

The Grand Interior

____

Meer projecten bekijken van The Grand Interior?