gietvloer met hout, BVL gietvloeren. the art of living

  • BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Interieurinspiratie gietvloer met hout | BVL Gietvloeren

De gietvloer is razend populair en blijft terrein winnen. Vooral het esthetische aspect van de vloer is de investering meer dan waard. Met geen enkel andere vloer krijg je zo’n strak resultaat als met een gietvloer. Vooral de afwezigheid van naden en overgangen zorgt ervoor dat je een compleet resultaat krijgt, waardoor je een mooie basis creëert voor een uitgebalanceerd interieur. Met een paar mooie beelden van een recent opgeleverd project wil BVL Gietvloeren je voorzien van interieurinspiratie. We zoomen hierbij in op de altijd geslaagde combinatie van een betonlook gietvloer met hout.

gietvloer met hout, BVL gietvloeren. the art of living

Interieurideeën

Kennis is delen, dus mooie projecten etaleren is iets wat ze van BVL Gietvloeren graag doen. De foto’s dienen als virtuele etalage waarbij een aangeklede setting je kan laten zien wat met een gietvloer mogelijk is. Bij dit project is de focus gelegd op zachte accenten tussen de betonlook vloer en de houten keuken en meubels. De rustige uitstraling die je daarmee neerzet komt vanuit de oorsprong van de materialen: de natuur. De materialen steen en hout zijn een natuurlijke combinatie en doen het daarom zo goed in interieurs.

gietvloer met hout, BVL gietvloeren. the art of living

Praktische kant

Genoeg over de esthetische kant van de gietvloer. Zo’n vloer is namelijk ook ontzettend praktisch. Een mooi huis is namelijk leuk, maar betrouwbare artikelen met interieurinspiratie zijn vooral ook heel eerlijk over de praktische kant van een product. Een gietvloer is bijvoorbeeld naadloos en vloeistofdicht; geen enkel probleem dus als je kleuter een volle bak yoghurt laat vallen. Daarnaast zijn alle gietvloeren warm in contact en tevens geschikt voor vloerverwarming. Dus geen valpartijen meer door gladde sokken, want door de aangename feeling wil je helemaal geen sokken meer aan thuis! Dit project geeft je interieurideeën om na te bootsen, maar we vertellen je ook graag hoe je er je eigen draai aan kan geven…

gietvloer met hout, BVL gietvloeren. the art of living

Smaakmaker

De gietvloer is duidelijk een mooie smaakmaker binnen dit project. De betonlook is ontzettend populair, vanwege de rauwe uitstraling en universele basis die hij neerzet. Maar een gietvloer is leverbaar in alle RAL, NCS, Sikkens en ook nog eigen kleuren van BVL Gietvloeren. Dat betekent dat de vloer 100% naar smaak kan worden uitgekozen. Alle kleuren zijn 100% kleurecht en UV-bestendig, dus ook om kleurverandering hoef je je geen zorgen te maken met een gietvloer. Voor meer interieurinspiratie kan je simpel doorklikken naar onze andere blogs en projecten!

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____