Vlassak Verhulst, Interieurinspiratie, woning

 Interieurinspiratie | Vlassak-Verhulst

Wanneer jouw stijl geen donkere kleuren schuwt, is dit pand écht een parel die je moet ontdekken en verkennen! Alles is groot, hoog en omvangrijk aan deze woning. Je zal vooral ervaren hoe enorm warm en intens donkere kleuren kunnen zijn, mits er een goede balans is gevonden met de aankleding van de ruimtes. Daarbij speelt verlichting ook een belangrijke rol hierin, waar ook in dit huis veel aandacht aan is besteed.  

Gotische vormen

Alleen het buitenaanzicht is al werkelijk fantastisch! Een riant pand met intens rode baksteen en zwarte kap met prachtige torens en een gotisch balkon. De kelderramen verraden dat dit huis meerdere woonlagen heeft. De keuken is een semi-open ruimte met de eet- en leefkamer, waardoor het huis persoonlijk blijft, maar wel ruim aandoet. De natuursteen in de keuken verklapt dat de bewoners smaak en stijl hebben. De kleuren zijn hier nog rustig gehouden met enkel een donker accent, zoals de bekleding van de bar en de eettafel. De kachel in de leefruimte heeft eenzelfde omkadering voor eenheid en klasse. Interieurinspiratie ten top! 

Vlassak Verhulst, Interieurinspiratie, woning

Ontwerptalent

De wellness in het souterrain heeft precies de sfeer die je wil: intiem en ontspannend, maar ook luxueus en vurig! Deze ruimten hebben overal één en dezelfde kleur die heel aanwezig is, maar absoluut niet storend. Zelf het plafond is een knap staaltje ontwerptalent waar je gewoon niet omheen kunt. De sauna is tevens heel donker ingericht, met donker hout en subtiele verlichting. De ramen zijn gemaskerd met prachtige shutters met een artistiek werkje erin, dat een beetje mediterraans aandoet. 

Intieme en sterke setting

Ook de slaapkamer met aangrenzende walk-in closet heeft een intieme en sterke setting. De kleur wit is duidelijk geschuwd in deze woning, wat veel inspiratie oplevert. Het marineblauwe beddengoed contrasteert prachtig met het behang, dat veel beweging bevat. De doorloop naar je kleding is ontzettend prettig, omdat alles dichtbij is, maar niet in dezelfde ruimte. De muren zijn bekleed met behangpapier die het huis een subtiele, rauwe touch geven. 

Vlassak Verhulst, Interieurinspiratie, woning

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Vlassak Verhulst

___

Meer projecten bekijken van Vlassak-Verhulst?


Vlassak Verhulst

Vlassak-Verhulst


“Sinds enkele jaren zijn wij marktleider en trendsetter in exclusieve villabouw.” 

__
Meer informatie over Vlassak-Verhulst?