Interieurontwerp voor Brabantse woning

VSB Wellness

De basis voor een goed interieurontwerp is het maken van een ontwerp gevolgd door 3D visuals, geheel naar wens van de klant. Op deze manier is VSB Wellness te werk gegaan voor deze Brabantse woning en daardoor hebben zij dit prachtige interieurontwerp weten te realiseren. Het ontwerp is geheel samenhangend en wordt doorgetrokken in het gehele huis, dit geeft een prachtig eindresultaat. 

Stijlvolle keuken door prachtige materialen 

Bij de realisatie van deze strakke keuken is gebruik gemaakt van stijlvol noten fineer voor de kasten. Het aanrechtblad en het volledige eiland zijn bekleed met Dekton, een sterk materiaal met veel voordelen. Zo is Dekton hitte- en krasbestendig waardoor het keukenblad weinig zorgen met zich meebrengt. Deze materialen samen staan garant voor een prachtige, unieke keuken die veel warmte uitstraalt. De achterwand van de keuken in RAL 7033 en de roze barkrukken zorgen voor kleur, wat het geheel echt afmaakt.

Meerdere ruimten, een geheel 

Bij het maken van dit interieurontwerp is gekeken naar hoe de openheid van deze woning het beste bewaard kon blijven. Aan de hand van dit uitgangspunt is ervoor gekozen om op twee plekken in de woning roomdividers te plaatsen. Door roomdividers in te zetten en niet te kiezen voor volledige muren, worden de verschillende ruimten in de woning gescheiden maar blijft het toch allemaal een geheel. Daarnaast toont de kinderkamer ook aan dat de stijl van deze woning in zijn geheel doorgetrokken is. Wederom werd gekozen voor RAL 7033 om het bureau uit te vervaardigen. Dit is dezelfde kleur die te zien is op de achterwand van de keuken. 

Interieurontwerp, strakke keuken, The Art of Living, VSB Wellness, interieurontwerp Brabant, roomdeviders, kinderkamer, Dekton, noten fineer

Meer over VSB Wellness 

VSB Wellness is erg goed in het realiseren van interieurontwerpen op maat. Naast dat zij volledige interieurs onder handen nemen, zijn ze ook specialist op het gebied van wellness producten. Denk hierbij aan sauna’s, infrarood cabines, zwembaden, whirlpools en stoombaden. Op deze manier geniet je niet alleen van een waanzinnige inrichting, maar kun jij ook heerlijk ontspannen door de wellness voorzieningen die het bedrijf aanbiedt.

Editor: Media team

Datum: 24-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Thomas Segers