Interieurontwerp voor sfeervol familiehuis

Hemels Wonen

Een prachtige woning met veel karakter en een ruimtelijke sfeer; dat is meteen het gevoel wat je krijgt als je de foto’s van dit prachtige grachtenpand in Amsterdam bekijkt. In de gehele woning is, op de badkamer na, gekozen voor een rustige houten vloer, voornamelijk in visgraatpatroon. Dit zorgt voor een fijne basis waardoor het gekozen meubilair in de verschillende ruimtes helemaal tot zijn recht komt. Je kan wel zien dat hier een interieurontwerp voor is samengesteld door een professional, omdat alles perfect op elkaar afgestemd is. De credits voor deze krachtige balans gaan naar Hemels Wonen, een bedrijf dat van ieder project een monsterproject maakt en daarmee gaat voor het hoogst haalbare.

Interieur ontwerp, Hemels Wonen, Zwart, The Art of Living

Ontspannen sfeer 

Het machtige interieurontwerp begint bij de keuken. De ruime leefkeuken van deze woning is dankzij de nieuwe inrichting perfect in verbinding met buiten. De ramen zorgen voor een open ruimte, waardoor de donkergekleurde keuken eruit springt. Diverse sfeervolle details en de low dining geven de ruimte een vriendelijke, ontspannen sfeer. Eén van deze details is de opvallende glazen koelkast met heerlijke wijnen, wat deze ruimte perfect maakt om een avond met familie of vrienden door te brengen.  

Luxe stadspand 

Ook de living is een ideale plek om te verblijven in dit luxe stadspand. Door een combinatie van diverse bruin- en beigetinten met zachte texturen heeft deze ruimte een warme uitstraling en kun je hier écht ontspannen. Eyecatchers zijn de groene en natuurlijke elementen: diverse grote planten in opvallend glanzende potten, kleurrijke boeketten en natuurlijk de bijzondere decoratie. Ook de Brokis Muffin lamp is iets dat meteen de aandacht trekt. Samen met het zachte vloerkleed en de kussens geeft het deze kamer een geheel eigen sfeer. 

Interieur ontwerp, Hemels Wonen, Zwart, The Art of Living

Houten monumentale balken 

De uitstraling van de living is doorgetrokken naar de master bedroom: ook deze ruimte kent een chique en rustige sfeer. Het donkere tapijt met Perzische print zorgt ervoor dat het grote bed centraal staat. Daarnaast geven de opvallende witte houten monumentale balken karakter en zorgen ze voor een ruimtelijk gevoel. Deze rustige en ruimtelijke opzet is ook duidelijk zichtbaar in de werkkamer. Zo geven lampen van Moooi Non Random en de monumentale balken hier duidelijk aan hoe hoog deze kamer is.  

Editor: Media team

Datum: 20-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Hemels Wonen