Interior Collections

Interior Collections is een handelsagentuur dat in 1993 werd opgericht.  Ze vertegenwoordigen diverse Europese meubelmerken in zowel het indoor als outdoor segment. Het aanbod is een mix van creatieve merken welke zich onderscheiden op vlak van design, functionaliteit, materialen én kwaliteit. Interior Collections is vooral actief in de privé markt, maar steeds meer werken ze voor zakelijke projecten waaronder hotels, restaurants en kantoren. De merken komen uit België, Duitsland, Zwitserland, Italië en Spanje.

Informatie over Interior Collections


Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Interior Collections
Foto minottiitalia
Nill Spring Classic
Zumsteg Linea
Bonaldo Geometric
Schermafbeelding 2022-04-13 om 10.29
Capdell eco chair
Caccaro - wallover dressoir
previous arrow
next arrow

Het assortiment bestaat uit vier verschillende segmenten:

  • Designmeubelen, accessoires en verlichting
  • Bedden, boxsprings, slaapcomfort en slaapbanken
  • Kasten op maat en design kasten
  • Outdoor meubelen

Merken waarmee Interior Collections samenwerkt:

WEIBELWEIBEL
CAPDELL
ATMOSPHERA
MINOTTIITALIA
BONALDO
NILL SPRING
WILLISAU
ZUMSTEG
MILANO BEDDING
MÖLLER DESIGN
CACCARO

ATMOSPHERA
Atmosphera is een familiebedrijf dat is gevestigd in Noord – Italiê, in de regio van Padova. Atmosphera is een Italiaans outdoor merk dat gepassioneerd is door het buitenleven. De collectie is zeer divers en heeft een eigen, italiaanse stijl. Vooralsnog wordt veel in Italië geproduceerd, want kwaliteit en betrouwbaar is zeer belangrijk voor Atmosphera.
www.atmospheraitaly.com

MINOTTIITALIA
Minottiitalia is een Italiaans familiebedrijf, dat is gevestigd ten Noorden van Milaan. Kenmerkend voor dit merk is de eigenwijze stijl van kasten en accessoires. Elk ontwerp is uniek en is verkrijgbaar in vele uitvoeringen.
www.minottiitalia.it

CAPDELL
Capdell is een Spaanse fabrikant van voornamelijk stoelen. De stoelen van Capdell zijn in de eerste plaats ontworpen voor zakelijke projecten, waaronder hotels, Restaurants en kantoren, maar vinden vaak ook hun weg naar privé interieurs. Elk model is een uniek ontwerp en de productie gebeurd in de fabriek in de buurt van Valencia.
www.capdell.com

BONALDO
Bonaldo is al vele jaren een begrip in Italië en staat gekend voor haar eclectisch design. Het familiebedrijf is waarschijnlijk één van de gekendste Italiaanse meubelmerken met een zeer uitgebreide collectie, voor complete interieur inrichtingen. De collectie omvat DINING ( tafels en stoelen ), LIVING ( zitmeubelen ), NIGHT ( bedden ) en ACCESSOIRES / VERLICHTING.
www.bonaldo.com

WILLISAU
Willisau is een onderdeel van de Willisau group, waarbij Willisau zich volledig focust op indoor tafels. Van oudsher is Wilisau gekend voor haar verlengbare tafels, met een unieke mechaniek, welke verwijst naar de Zwitserse horloges. Daarnaast biedt Willisau als geen ander tafelmerk, een zeer uitgebreide keuze aan materialen : massief hout, keramiek, Dekton, glas, HPL, poederlack, etc.
www.willisauag.ch

NILL SPRING
Het Vlaamse NILL SPRING, is een uniek bedrijf, dat reeds 4 generaties gespecialiseerd is in de productie van boxsprings. De focus ligt énerzijds op design boxsprings en anderzijds op binnengenopte matrassen met natuurlijke materialen. De productie is eerder kleinschalig, maar zeer hoogwaardig en in de fabriek in Komen, nabij de Franse grens.
www.nillspring.be

ZUMSTEG
Zumsteg is een zusterbedrijf van Willisau, een Zwitserse fabrikant gespecialiseerd in de productie van tafels. Bij Zumsteg vind je een mooi aanbod van outdoor tafels. De productie gebeurd 100 % in de fabriek, nabij Luzern en hierdoor kan men niet alleen snel maar ook op maat leveren. Zumsteg werkt voornamelijk met edelstaal, keramiek en Dekton.
www.zumsteg.ch