Interunique

Interunique is een bedrijf dat maatwerk meubilair verzorgt in de breedste zin van het woord. Door veel waarde te hechten aan een goede kwaliteit en een ongekende service te verlenen weten zij veel klanten aan zich te binden. Zij zijn dan ook enorm aan het groeien in het hogere segment en hebben al met veel grote namen samen mogen werken. De standaard ligt erg hoog en het bedrijf weet klanten keer op keer tevreden te stellen. Dit doen zij door te werken middels een goede communicatie en door goed bereikbaar te zijn.

Informatie over Interunique


Interunique1
Interunique
Interunique4
HR35
HR21
HR29
HR2
previous arrow
next arrow

Doordacht proces

Om het meest spraakmakende maatwerk meubilair te realiseren, werkt Interunique aan de hand van een doordacht proces. Vaak krijgen zij opdrachten binnen via architecten of interieurontwerpers. Samen met deze betrokken partijen en hun klanten werken zij de plannen uit. Deze worden vertaald naar werktekeningen. Wanneer alles klopt en iedereen het eens met de ontwerpen, én de offerte, gaat Interunique aan de slag in hun werkplaats. Hier worden het meest indrukwekkende meubilair gemaakt dat vol zit met luxe vernuftigheden. De lat kan niet hoog genoeg liggen en het bedrijf ziet het dan ook als een uitdaging om een uniek eindresultaat neer te zetten.

Werken met zorg en aandacht

Kenmerkend voor het werk van Interunique is het oog voor detail en de aandacht waarmee wordt gewerkt. De manier waarop het eindresultaat neergezet wordt en afwerkt is zorgt ervoor dat het product altijd naadloos aansluit bij de rest van het interieur. Het draait om de details, die duidelijk zichtbaar worden wanneer je het werk van dichtbij bekijkt. Een expliciete handtekening is altijd te herkennen. Op dit vlak is het bedrijf misschien wel te evenaren, maar niet te verbeteren.

Ben je benieuwd naar hetgeen dat Interunique voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op, ze kijken graag mee naar de mogelijkheden.