Investeren in luxe appartementen op Sotogrande

Second Home Invest

Het aankopen van een vakantiewoning op Sotogrande La Reserva in Spanje is naast een mooie investering ook de ideale plek om betekenisvolle herinneringen te creëren. Sotogrande is een toonaangevend resort waarvan de eerste ontwikkelingen al in 1962 plaatsvonden. Naast verschillende ontwikkelingen nabij de haven ligt La Reserva op 10 minuten uit de kust maar te midden van al het groen. Het is dan ook dé ideale plek om even helemaal te ontsnappen aan de Nederlandse drukte en je te focussen op wat écht belangrijk is. Je vindt er niet alleen hoogwaardige appartementen, maar het resort biedt ook tal van vijfsterrenfaciliteiten. Volgens Second Home Invest is een investering in een vakantiehuis op Sotogrande dan ook een investering in jouw eigen welzijn. 

Verweven met sport 

Het gebied waar La Reserva gesitueerd is, staat erom bekend verweven te zijn met sport. De echte golffanaten onder ons kunnen bijvoorbeeld genieten van het heerlijk ruikende groene gras op één van de vijf golfbanen. Waarvan er één behoort tot bekendste golfclubs ter wereld; Real Club Valderrama. Maar ook polospelers kunnen hun geluk niet op, het gebied staat bekend om zijn rijke polo geschiedenis. Het eerste veld werd al in 1965 aangelegd en daarna is het gebied door de jaren uitgegroeid tot een walhalla voor polospelers. Ieder jaar worden er dan ook veel internationale wedstrijden gespeeld. En tot slot is Sotogrande ook de thuisbasis voor beroemde regattas’s, zeilwedstrijden. Dus van verveling zal geen sprake zijn, er is ten slotte van alles te beleven.

Village Verde 

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan vind je het vast interessant om te weten dat Second Home Invest bemiddelt in fraaie appartementen op Sotogrande. Deze appartementen vallen onder Village Verde en liggen in een natuurlijke parkachtige omgeving. Zodra je de omheinde gemeenschap betreedt beland je in een oase van rust. Dit komt doordat het resort autovrij is en de privacy gewaarborgd blijft. Bovendien wordt het volledige beheer en onderhoud professioneel verzorgd, je hebt er geen omkijken naar. De betoverende natuur en indrukwekkende vergezichten werden als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van de appartementen. Al deze aspecten samen zorgen ervoor dat de woningen de perfecte uitvalbasis zijn om even aan alle hectiek te ontsnappen. 

Editor: Media team

Datum: 26-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living