Italiaanse designparasol voor op je terras

Solero Parasols

Solero Parasols is dé vakspecialist op het gebied van luxe zweefparasols, horecaparasols, tuinparasols en muurparasols op terrassen. Dankzij het enorme aanbod aan diverse soorten parasols en uitvoeringen heeft dit mooie bedrijf altijd een oplossing. Ook komen ze regelmatig met nieuwe modellen, omdat hun inspiratie eindeloos is. Met dit artikel willen wij jou laten kennismaken met de Fratello: prachtig Italiaans design met bijzondere functionaliteit. Door 360° om de buitenas te kunnen draaien en zowel achterwaarts als zijwaarts 45° graden te kantelen, biedt de Fratello eindeloze mogelijkheden om maximaal gebruik te maken van jouw buitenruimte. Je bedekt een groot oppervlak in praktisch elke stand, terwijl de parasol niet al te zichtbaar is. 

Terras, Solero, The Art of Living

Een broer om naar op te kijken 

Als grote broer van onze succesvolle Laterna parasol, dwingt de Fratello (Italiaans voor ‘broer’) respect af door zijn extra mogelijkheden. Hij kan namelijk ook zijwaarts kantelen en draait, net als Laterna, altijd met de zon mee. Met een royale afmeting van 300 x 300 cm, verblijft een heel gezelschap op het terras heerlijk onder deze sterke arm met een eigenwijs karakter. Het Solero O’Bravia parasoldoek is van een opperbeste kwaliteit en natuurlijk kleurvast. Ook na enkele warme zomers behoudt Fratello zijn stoere, donkere tint. 

Terras, Solero, The Art of Living

Stoer en elegant 

Het vrijhangende ontwerp van de Fratello zorgt ervoor dat deze grote parasol toch onopvallend is. Je geniet van overdekking, terwijl de parasolmast amper zichtbaar maar stijlvol staat opgesteld. Natuurlijk laat het geïntegreerde lierwerk zich elegant bedienen. Ben je op zoek naar een zweefparasol voor jouw terras maar in een andere maat? Bekijk dan het volledige assortiment zweefparasols! 

Solero Basto horecaparasol

Bescherming en kwaliteit 

Wist je dat alle kwalitatieve doeken van Solero jou volledig beschermen tegen sterke uv-straling? Dat is belangrijk, want door de opwarming van de aarde en de aantasting van de ozonlaag worden steeds minder stralingen gefilterd. Ondanks dat de zon ook positieve effecten heeft, kan een overvloed aan straling zorgen voor een rode, gevoelige huid of zelfs huidkanker. Naast bescherming, garanderen de doeken van Solero ook kleurbehoud van het doek, voor maar liefst minimaal vier jaar!  

Editor: Media team

Datum: 31-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Solero Parasols