italiaanse kranen, hotbath, the art of living, keuken

  • Hotbath BV
  • Jan van Galenstraat 25
  • 3115 JG Schiedam

Italiaanse keuken voor verfijnde afwerking | Hotbath

Wie Hotbath zegt, denkt aan een heerlijk warm bad of een verfrissende douche, maar vooral aan prachtige kranen. Wie Hotbath zegt, denkt aan Italiaanse kranen, verfijnde ontwerpen, pure lijnen en innovatieve technologie. Wie Hotbath zegt, denkt aan ‘A tale of friends and inspiring people’, zoals ze zelf zeggen. Een verhaal waaraan de showroomhouders mee vertellen, ontwerpers uit Italië enthousiast bijdragen, collega’s van Hotbath met elkaar sparren, maar waar vooral plek is voor klanten. Als klanten spreken is iedereen stil en wordt er geluisterd zodat het aanbod van Hotbath precies, maar dan ook héél precies aansluit op hun wensen.

italiaanse kranen, hotbath, the art of living, keuken

Breed pakket aan kranen

Cobber is één van de populairste kranenseries van Hotbath en een echte aanwinst in jouw inloopdouche. Kies bijvoorbeeld voor een complete thermostatische doucheset (IBS20) met twee stopkranen. Dit betekent dat de hoofd- en handdouche tegelijk aangezet kunnen worden, maar ook los van elkaar te gebruiken zijn. Ook kan de moderne set op verschillende manieren gemonteerd worden, zodat deze perfect aansluit op de indeling van jouw badkamer en persoonlijke wensen. Liever een grotere hoofddouche, driestanden handdouche of een plafondbuis in plaats van een wandarm? It’s up to you! Heb je de ruimte en sta je regelmatig tegelijk onder de douche met je partner, dan is een dubbele douche een echte aanrader. Het zorgt voor een luxe hotelgevoel in je eigen huis.

italiaanse kranen, hotbath, the art of living, keuken

Niet exclusief, wel selectief

Hotbath is een Nederlands bedrijf waar 45 mensen werken. Daarnaast hebben we nog twee kantoren in Italië”, vertelt marketingmanager Paul van Moorselaar. “Wij leveren aan sanitairspecialisten, showroomhouders, vakhandel en lokale groothandelaren in Nederland en in België. Het grote voordeel van direct leveren is dat we dicht bij het vuur zitten en precies weten waar de vraag ligt. Daar anticiperen we vervolgens ook op. We hebben gekozen om een partnership aan te gaan met specifieke dealers. Daarin zijn we niet exclusief maar wel selectief. 

Stijlvol kenmerk

De oorsprong van alle Italiaanse kranen ligt rond het Ortameer in Italië. Paul: “Zij ontwerpen en verfijnen de producten zoals wij het aangeven en zorgen uiteindelijk voor de fabricage ervan. Als je kijkt naar onze producten dan zie je hierin een ideale combinatie tussen Italië en Nederland. In ons schuilt een zekere soberheid, terwijl de Italianen gaan voor verfijning die je bijvoorbeeld terugziet in een verzonken perlator. Een mooi stijlvol kernmerk dat in al onze kranen terugkomt.” 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

____

Meer projecten bekijken van Hotbath?