JADE architecten

Mensen gedijen het beste in een mooie omgeving. JADE architecten geeft gebouw en landschap karakter en schoonheid. JADE maakt spraakmakende architectuur. In hun ontwerpen gaan ze op zoek naar wat een gebouw en plek bijzonder maakt.

Informatie over JADE architecten


JADE architecten
JADE architecten
JADE architecten
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Veranderbare gebouwen

JADE maakt gezonde en comfortabele gebouwen die zich makkelijk laten aanpassen. Dit doen ze door het ‘open building’ principe te hanteren waardoor gebouwen in de toekomst weer eenvoudig aan te passen zijn aan de wensen van nieuwe gebruikers of bewoners. Zo blijven gebouwen courant, zijn ze geschikt voor meerdere doelgroepen en gaat het gebouw langer mee.

Gezonde gebouwen

In de projecten dringt JADE architecten het energieverbruik zoveel mogelijk terug en maken ze gebruik van natuurlijke energiebronnen. JADE Architecten kiest ervoor om te investeren in gebouwonderdelen die lang mee gaan zoals een zeer goed geïsoleerde gebouwschil, dit leidt tot besparingen op zaken die minder lang mee gaan zoals installaties. Onze ontwerpen resulteren in een uitmuntend comfort en een gezond binnenklimaat.

Technologie & materialen

JADE omarmt innovatie. Ze zijn in staat om onze toekomst beter vorm te geven door gebruik te maken van natuurlijke materialen, slimme productiemethoden en uitgekiend hergebruik. JADE architecten bouwt mee aan een circulaire economie. Jij ook?