previous arrow
next arrow
Slider

Jansen Installatiebedrijf

Al meer dan 75 jaar willen wij de toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit vol passie en overgave om het beste en mooiste resultaat te bereiken.

High-end woningen

Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de exclusieve woningmarkt. Wij bieden maatwerkoplossingen aan om tot het meest comfortabele leefklimaat in de woning te komen, dat volledig aan uw eisen voldoet.

De afgelopen decennia hebben wij vele villa’s, buitenverblijven, penthouses en andere luxe afgewerkte woningen mogen voorzien van maatwerk klimaatinstallaties.

Hoe doen wij dat?

Goed luisteren naar uw wensen en u adviseren met de kennis en kunde die wij in de vele jaren hebben opgedaan. Aan de hand van het interieur- en bouwkundige ontwerp bespreken wij de mogelijkheden en gaan dan aan de slag. Interactie en samenwerking met architect, interieurontwerper, aannemer en andere specialisten is hierbij vanzelfsprekend, om zodoende het beste en mooiste resultaat te bereiken.

____

Meer projecten bekijken van Jansen Installatiebedrijf?

 

 

  • |
  • |

 

Eigentijdse jaren ’30 villa

Het is een prachtig plaatje. Liggend aan het einde van een sfeervolle bosweg, bevindt zich een authentieke jaren ’30 villa met een moderne binnenkant. Voor de bewoners van de villa ging hun woonwens in vervulling.

Strakke tweekapper

Een strakke tweekapper met een spannend interieur. Jansen Installatiebedrijf heeft de woning voorzien van de Ecodan Comfort van Mitsubishi bestaande uit een lucht-water-warmtepomp gecombineerd met een Hydrobox.

Landhuis

Samenspel van een geweldige woning en een perfecte integratie in het prachtige landschap. Een kavel met een bouwval erop was het beginpunt voor Kabaz en de opdrachtgevers. Maar wel op een perceel in een mooi stuk bos met oude, waardevolle bomen.

Landelijke nieuwbouw

In de provincie Utrecht ontwierpen Bertram Beerbaum en André de Vos van architectenbureau Kabaz het in- en exterieur van een landelijke nieuwbouwvilla. Hoewel in de wijk een classicistische stijl met vlakke pannendaken troef is, heeft de landelijke villa een rieten dak. Toch past het prachtig in het plaatje.

Landhuis met metropolitan interieur

Dit sfeervolle landhuis met metropolitan interieur straalt warmte uit en sluit perfect aan bij de omliggende omgeving.

Luxe slaapkamer

Door het hele huis is gebeitst en geborsteld eikenhout gebruikt. Deze regelmaat zorgt voor rust in de woning. In de gezamenlijke badkamer zit het materiaal in de twee wastafels en verschillende accessoires. De houten vloer in de luxe slaapkamer  legt ook de connectie met het gebruik van het exclusieve materiaal.

Sfeervol wonen in glamourwoning

De opdrachtgevers wilden sfeervol wonen en het interieur van hun villa transformeren in de bekende luxueuze en aansprekende stijl van de ontwerper. Sfeervol, glamorous en warm, harmonieus, rustig en evenwichtig zijn dan ook enkele woorden waarin het interieur definieerbaar is.

 

 

Installatiebedrijf Jansen

Jansen Installatiebedrijf


“Wij doen dit vol passie en overgave om het beste en mooiste resultaat te bereiken.

 ___

Contactgegevens:

  • Jansen Installatiebedrijf b.v.
  • De Heldinnenlaan 204c
  • 3543 MB  Utrecht

 


Web editor: Media team     |

Datum: 10 | nov | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media