JASNO shutters als raamdecoratie én eyecatcher 

JASNO

De Rolls Royce onder de raamdecoratie, zo kunnen JASNO shutters misschien ook wel gezien worden. Als er één type raamdecoratie is die waarde en sfeer toevoegt aan je woning, dan zijn het wel shutters. Deze op maat gemaakte raamdecoratie vormt een ware eyecatcher in het interieur en geeft jarenlang een hoop woonplezier en gemak. Nog niet helemaal overtuigd over de vele voordelen van JASNO shutters? Hieronder zetten we de belangrijkste pluspunten even op een rijtje: 

Maatwerk 

JASNO shutters worden tot in perfectie op maat gemaakt. Hun specialisten meten de ramen van te voren op zodat de shutters 100 procent passend zijn. Hierdoor zijn shutters voor vrijwel alle type ramen te plaatsen. Dat betekent dat absoluut iedere raamvorm geschikt is voor JASNO shutters. Hun specialisten hebben veel ervaring en gaan geen uitdaging uit de weg. Van ronde, hoekige tot metershoge ramen, geen uitdaging is te groot. En speciale ramenvormen met shutters vormen absoluut de mooiste eyecatchers.  

Duurzaam 
Duurzaamheid is een groot en populair begrip en in dat kader willen we allemaal eigenlijk wel graag ons steentje bijdragen. Het voordeel van JASNO shutters is dat je zelfs op meerdere vlakken duurzaam bezig bent. De shutters zijn namelijk zonwerend in de zomer en isolerend in de winter. Daarbij worden ze gemaakt van zeer duurzaam en hoogwaardig Paulownia hout. Het hout heeft een hoge duurzaamheidsklasse en een lange levensduur.  

Praktisch 

Dankzij de lamellen speel je als het ware eenvoudig met licht en privacy. In één handeling klap je de lamellen open of dicht. Zet de lamellen eenvoudig in de juiste stand, zodat er geen inkijk van buiten mogelijk is. Daarnaast is het een fluitje van een cent om JASNO shutters schoon te maken. Sluit de lamellen eenvoudig via het bedieningsstokje of via silent view. Vervolgens haal je de duster of plumeau er overheen en voilà, alle lamellen zijn stofvrij. Eventuele kleine vlekjes kun je verwijderen met lauwwarm water en een microvezeldoek. 

Editor: Media team

Datum: 12-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: JASNO