Jasno shutters, Blinds, Raamdecoratie, Jasno

Warme sferen | JASNO shutters & blinds

Raamdecoratie zorgt voor een unieke sfeer in iedere ruimte van een woning.

In Eindhoven bezoeken we een riante woning met een warm interieur. Het gebruik van zachte aardetinten en materialen in dit interieur zorgt direct voor een welkom gevoel. Opvallend is dat we in iedere raamopening JASNO shutters en blinds tegenkomen.

Witte blinds en shutters van JASNO

In de woonkamer, keuken en slaapkamers hebben de bewoners gekozen voor witte blinds. Deze houten jaloezieën, afgewerkt met ladderband, werken sfeerverhogend in deze ruimtes. In de woonkamer zijn naast de blinds ook shutters met bedieningsstok geplaatst. Beide producten zijn perfect te combineren in dezelfde ruimte doordat de kleurencollecties en lamelmaten op elkaar zijn afgestemd. Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, de raamdecoratie van JASNO past in ieder interieur en wordt altijd op maat gemaakt.

Jasno shutters, Blinds, Raamdecoratie, Jasno

Donkere houten jaloezieën en shutters 

Het kantoor, wat is ingericht met donkere meubels, is voorzien van donkere blinds in combinatie met donkere shutters. Door de raamdecoratie in dezelfde kleur als het meubilair te kiezen ontstaat hier eenheid en rust; twee elementen die nodig zijn om zorgeloos thuis te kunnen werken. De lamellen laten je eenvoudig spelen met licht en schaduw, zodat je altijd en overal de perfecte lichtinval kunt creëren.

Jasno shutters, Blinds, Raamdecoratie, Jasno

____

Tekst: JASNO
Fotografie: Alfons Lenders

 

Jasno Shutters

 

Meer projecten bekijken van JASNO?

 

 


Jasno shutters, Blinds, Raamdecoratie, Jasno

JASNO


Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO.

__
Meer informatie over JASNO?