Jasno, Shutters, Raamdecoratie

Jasno

Service en kwaliteit

Haal kwaliteit in huis met de raamdecoratie van JASNO. De raambekledingleverancier is in 2001 opgericht door Jeroen Hermans. Destijds verkocht het al de shutters, waar het nu nog bekend om staat. De collectie heeft zich vanaf 2006 uitgebreid en het bedrijf verkoopt nu vier varianten van raamdecoratie. Verspreid door Europa heeft de onderneming een groot dealernetwerk dat bestaat uit woninginrichters en zonweringspeciaalzaken.

De shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Deze zijn te kantelen, weg te klappen of zelfs te openen. Marketing medewerkster Marloes van de Schoot vertelt over het paradepaardje van JASNO: “Het voordeel van de shutters is dat ze op iedere raam- partij passen: op een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam of bijvoorbeeld een draai-kiepraam.” De kwaliteit is bij JASNO zo hoog, dat u een levenslange garantie krijgt op de shutters. Van de Schoot: “De shutters zijn eigenlijk ons hoofdproduct, hier zijn we mee begonnen en het blijft ook waar wij bekend om staan. Het is voor JASNO zeer belangrijk dat we hiervoor klaarstaan.”

Verder bestaat het assortiment van JASNO uit jaloezieën, swings – verticalen lamellen met een 3D-effect – en folds, dit zijn vouwgordijnen van geweven papier en houten latten. Voor ieder interieur en elke raampartij is er een passend product. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO namelijk standaard. Het selecteren van de geschikte zonwering bij u thuis is een geheel individueel afgesteld en persoonlijk proces. Van de Schoot: “Het is allemaal maatwerk, dus wanneer een consument geïnteresseerd is in onze raamdecoratie, neemt hij contact op met de JASNO dealer in de buurt. Deze komt vervolgens bij de klant thuis voor advies op maat en het inmeten van het product. Wanneer het product dan bij ons geleverd is, wordt het ook weer door de dealer gemonteerd.”

Jasno, Shutters, Raamdecoratie

 

Showroom
JASNO verkoopt dus niet rechtstreeks aan de consument. Het bedrijf merkt wel dat klanten graag zelf een kijkje willen nemen bij de leverancier. Daarom is het kantoorpand in Eersel ook voorzien van een showroom.
Van de Schoot: “Klanten kunnen hier vrijblijvend langskomen voor informatie en advies. Hiernaast houden we ongeveer om de zes weken op zondag een consumenten inspiratiedag. Hiervoor ontvangen wij aanmeldingen van mensen die geïnteresseerd zijn in onze raambekleding. Wij vragen hen vooraf om meer informatie; bijvoorbeeld om foto’s door te sturen van de ramen, maar ook de afmetingen.” Het bezoek aan de showroom wordt dus vooraf voorbereid door medewerkers om de klant de beste hulp aan te kunnen bieden. “Er zijn ook mensen die zonder aanmelding binnenlopen. Zij kunnen uiteraard ook rekenen op advies.”

 

Jasno, Shutters, Raamdecoratie


“De kwaliteit is bij JASNO zo hoog, dat u levenslange garantie krijgt op de shutters”


Jasno, Shutters, Raamdecoratie

Jasno, Shutters, Raamdecoratie

 

Functioneel en stijlvol
De zonwering van JASNO is niet alleen bijzonder functioneel, maar ook stijlvol. “Wanneer je bijvoorbeeld een gordijn plaatst voor een rond raam, dan valt de vorm van het raam snel weg. De shutters kunnen juist in de vorm van het raam gemaakt worden, waardoor je van je raampartij nog meer een eyecatcher maakt dan het al was”, benadrukt Van de Schoot. Door te blijven ontwikkelen houdt JASNO haar hoogwaardige, kwalitatieve producten in stand. “We zetten een product pas op de markt wanneer we er geheel tevreden over zijn. Zo blijven we onze producten continu updaten.”

Voor meer informatie over de zonwering van JASNO kunt u terecht in de showroom in Eersel, of bij één van de dealers. Op de website kunt u zoeken naar dealers bij u in de buurt.

 

Tekst: Ilona Braat
Fotografie: Dré Wouters & Smile Fotografie

 

___

Contactgegevens:

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 24 | apr | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media