JASNO

Ze zijn stijlvol, tijdloos, functioneel en een pronkstuk bij elk raam en in elk interieur. De shutters van JASNO passen voor elk badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam, in de serre en erker, of deze nu hoekig of rond is. Maar ze hebben nog meer toepassingen: shutters kunnen ook toegepast worden als openslaande deuren of als kastdeuren. Alles kan met de shutters van JASNO!

Projecten van JASNO

Informatie over JASNO


Ook voor half-gebogen ramen zijn JASNO shutters een perfecte uitkomst
JASNO shutters op een railsysteem zorgen voor een praktische manier om je shutters aan de kant te schuiven voor een doorgang naar buiten
Houten jaloezieën van JASNO met Somfy bediening
JASNO shutters geven licht aan elk interieur en zijn geschikt voor elk raam
Brede raampartijen zijn geen enkel probleem voor JASNO shutters
JASNO shutters in restaurant Leyhoeve | Foto: Dré Wouters
Aqualine shutters van JASNO zijn perfect voor de badkamer, zelfs voor speciale raamvormen
JASNO shutters zijn ook perfect voor dakramen | Design François Hannes
JASNO shutters in de badkamer voor het ultieme hotelgevoel
JASNO shutters schuif je gemakkelijk aan de kant om te genieten van het buitenleven
Schuine ramen worden prachtige eyecatchers met JASNO shutters
Zorg voor een eyecatcher door shutters in een donkere kleur te kiezen
JASNO shutters met raised panel zorgen voor een match met het uiterlijk van de tuindeuren
previous arrow
next arrow
 

Maatwerk is standaard bij JASNO. Alle shutters worden op maat gemaakt, zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok in verschillende lamelmaten en met diverse opties, zoals een vouw- of schuifrail, scharnierende of geschakelde panelen. Het opvallendste kenmerk aan de JASNO shutters valt juist niet op: de verzonken scharnieren. Deze zijn verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

Ieder type zijn eigen unieke eigenschappen

JASNO heeft twee verschillende typen shutters. De Primewood shutters zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout. Kies een kleur uit de ruime lak- en beitskleuren collectie of kies een RAL-, NCS- of F&B kleur en laat je shutters perfect matchen met je interieur. Ze zijn geschikt voor alle raamvormen. Hét tweede type shutters van JASNO zijn de Aqualine shutters, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hét kenmerk van de Aqualine shutters is dat ze waterproof zijn. De waterproof lak beschermt tegen vocht, waardoor de shutters een perfecte oplossing zijn voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, wellnessruimtes en keukens. Daardoor zijn deze ook in speciale raamvormen leverbaar.

Neem een kijkje in de showroom

Naast shutters heeft JASNO ook houten jaloezieën in het assortiment. Wil je zien wat het bedrijf allemaal te bieden heeft en inspiratie opdoen? Kom dan eens naar de showroom in Eersel, waar de raamdecoratie in diverse uitvoeringen te zien is. Ook bij de diverse dealers kun je deskundig advies krijgen en je kunt er terecht voor meet- en montageservice. Alle dealers zijn zorgvuldig door JASNO geselecteerd en opgeleid, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit en service. Bezoek de website voor meer informatie: www.jasnoshutters.nl.