Je huis knusser maken: Hoe doe je dat?

Ben je wel blij met je eigen plekje, maar mis je de knusheid? Of merk je nu de zomer aan een einde komt, dat je toch wel een gezelliger huis wilt? Een warm, knus huis is niet onmisbaar in het voorjaar. In deze blog geven we je graag tips over hoe jij je huis net even wat knusser kan maken.

Spelen met de verlichting

Een hele makkelijke en belangrijke manier om wat sfeer te creëren, is door middel van verlichting. Een handige en duurzame bron van verlichting is ledverlichting. Hiervoor gebruik je een led dimmer. Hiermee kan je zelf kiezen tussen voldoende licht in huis voor werk en een knussere look met gedimde lichten. Een andere optie is sfeerverlichting. Sfeerverlichting hoeft niet per se een functie te hebben qua verlichting, maar draagt wel extra sfeer bij aan het interieur. Dit doe je bijvoorbeeld met een staande lamp of door spotjes op het plafon. Je kan ook voor kleurverlichting te gaan. Je huis hoeft niet meteen te veranderen in een discotheek, maar je kan bijvoorbeeld in de herfst voor een bruin/oranje kleur gaan en dit iets dempen.

Heerlijk warm in huis

Als je het lekker warm hebt in huis, geeft dit meteen een fijn gevoel. Hiervoor is de Jaga Tempo wand radiator de beste en zuinigste keuze. De radiatoren zijn strak van design en gaan heel efficiënt om met energie. Zo heb je het heerlijk warm in huis, en ziet het er ook nog eens goed uit.

Wanddecoratie

Veel huishoudens weten niet zo goed hoe ze de wanden op de juiste manier kunnen betrekken bij hun inrichting. Door je muren te decoreren maakt het je huis veel minder kil en koud. Denk niet alleen aan persoonlijke foto’s en schilderijen, maar ook een planken met wat boeken erop of posters met de door jou gekozen plaatjes. Door de wanden te decoreren, creëer je direct al een warmere uitstraling.

De vloer

Soms kan de vloer ook een verschil maken in knusheid. Van materiaal en type tot afwerking en kleur. Je hebt onwijs veel keus bij de PVC vloeren van Floorhouse. Door te kiezen voor een PVC vloer, ga je voor kwaliteit. Dit komt omdat ze een hoge weerstand hebben. Daarnaast zal je ook merken dat de vloer van A tot Z kwalitatief is afgewerkt, dus als je een object op de vloer laat vallen, hoef jij je geen zorgen te maken!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.