Je komt de winter door met deze warme styletips voor je slaapkamer

Je slaapkamer is in de eerste plaats een ruimte om ontspannen te slapen. De slaapkamer is echter ook een ruimte, waarin je niet hoeft te slapen om ontspanning te vinden. Bijvoorbeeld door relaxt een boek te lezen of nog even televisie te kijken. In de winter is het extra fijn om je slaapkamer tot een eigen paleisje te maken. Daarom volgen hier een aantal warme styletips voor je slaapkamer om de winter plezierig door te komen.

1. Comfortabel plaid

Wat extra warmte is nooit weg in de winter op je slaapkamer. De extra warmte is op een eenvoudige manier te creëren door een plaid aan te schaffen. De collectie met Smulderstextiel.nl plaids biedt enorm veel keuze uit kleuren, dessins en materialen.

2. Warm kleed op de vloer

Extra warmte en een decoratief effect is te realiseren met een warm kleed op de vloer van je slaapkamer. De meeste vloeren in slaapkamers bestaan uit een vlak vloeroppervlak, zoals laminaat, gietvloer of pvc. Om je voeten in de winter wat extra warmte te gunnen, is de keuze voor een vloerkleed snel gemaakt.

3. Extra kussens op je bed

Een andere simpele styletip die voor een warm en decoratief effect zorgt, is de aanschaf van kussens. Koop kussens in verschillende formaten om je bed mee op te leuken. Dat staat niet alleen mooi, maar is ook functioneel. Bijvoorbeeld als je op bed ligt om nog even televisie te kijken en je heerlijk wegzakt in de kussens.

4. Kies voor sfeerverlichting

Je hoeft warmte niet altijd letterlijk te nemen als het om styling gaat. Kies je bijvoorbeeld voor sfeerverlichting in je slaapkamer dan straalt dat een warm karakter uit. Het is ook leuk om op een decoratieve manier voor sfeerverlichting te kiezen. Bijvoorbeeld door een lichtsnoer in je slaapkamer aan te brengen.

5. Dekbedovertrek in warme kleur

De aanblik in je slaapkamer verandert direct als je van een ander dekbedovertrek gebruikmaakt. Kies voor een dekbedovertrek met een warme kleur om het extra knus te maken in je slaapkamer. Of misschien is het ook leuk om een dekbedovertrek te kopen in een winters thema. Dat staat gezellig en past helemaal bij de tijd van het jaar. Heb je nog steeds een zomerdekbed op je bed? Dan is het nu wel tijd om deze op je bed om te wisselen voor een warmer winterdekbed.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.