jee-o, luxe badkamer, buitendouche, stoere douche, exclusieve douche, exclusieve badkamer, the art of living
jee-o, luxe badkamer, buitendouche, stoere douche, exclusieve douche, exclusieve badkamer, the art of living
jee-o, luxe badkamer, buitendouche, stoere douche, exclusieve douche, exclusieve badkamer, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

JEE-O | Luxe badkamer

Het creatieve brein achter JEE-O, productdesigner en conceptontwerper, Lammert Moerman is het bedrijf gestart met het doel om de saaie sanitair branche een nieuw leven in te blazen. In samenwerking met vooraanstaande designers heeft hij al vele luxe badkamer collecties mogen ontwerpen.

Innovatieve sanitaire voorzieningen

De collecties van de innoverende organisatie zijn onderscheidend ten opzichte van andere merken in de sanitair. Zo beschikken de collecties over stoere, industriële elementen wat de badkamer net even dat beetje pit geeft. De functie van de douches, waskommen, baden en andere sanitaire voorzieningen worden altijd in acht gehouden. Maar dan met het design van eindeloze atmosferen en een luxe uitstraling.

Buitendouche

Speciaal voor het event van The Art of Living is in samenwerking met Knops Tuindesign een buitendouche van JEE-O verwerkt in een prachtig tuinontwerp. De douches zijn gemaakt van stevige en kwalitatieve materialen waardoor ze ook buiten lang mooi blijven. Een bijzonder item voor bij het buiten zwembad!

Samenwerkingen met designers

Het bedrijf werkt samen met vooraanstaande designers voor de ontwikkeling van zijn collecties. De eerste collectie is uiteraard ontworpen door de oprichter Lammert Moerman. Daarnaast zijn er diverse samenwerkingen geweest met Grand & Johnson, Osiris Hertman en Edward van Vliet. Hierdoor zijn de collecties altijd uniek en vooruitstrevend.

Zakelijke luxe badkamer

De douches, kranen en baden zijn al te bezichtigen in vele hotels, restaurants en woningen. Maar ook voor de grote internationale keten Rituals heeft JEE-O prachtige projecten gerealiseerd.

___

Contactgegevens:

  • JEE-O Internationaal B.V.
  • Energieweg 74
  • 6541 CZ Nijmegen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media