previous arrow
next arrow
Slider

JEE-O

Design

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Lammert Moerman

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectie vind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

____

Meer projecten bekijken van JEE-O?

 

 

 

 

 

 

  • |
  • |

 

Beleef de inspirerende wereld van JEE-O

Een JEE-O badkamer is gemaakt om je een goed gevoel te geven. Je ziet de bijzondere ontwerpen die je inspireren en nieuwe energie geven. Je voelt je thuis in de verfrissende ruimte, bent er trots op en kunt er je dag vol goede moed beginnen of juist afsluiten.

Landhuis

Een van de kroonjuwelen van de kelder is het ovale, mat-witte vrijstaande bad gemaakt van DADOquartz. Het materiaal is niet poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het goed te reinigen en daardoor zeer hygiënisch. De kranen uit de pure serie zijn uniek waarbij de iconische ring de bediening vormt waarmee het water als een waterval uit de kraan stroomt.

American lakehouse

De bewoners zijn veel aan het werk en dus was het belangrijk een thuis te creëren waar een vakantiegevoel heerst. Het huis moet comfort en privacy bieden, bijna een soort hotelervaring, waar ontspanning mogelijk is”, vertellen de architecten. De wellness in de buitenpatio, bestaande uit een jacuzzi compleet met een buitendouche van JEE-O, draagt bij aan dit gevoel.

Tijdloze tuin

Bij een grote tuin als deze is het essentieel dat de tuin niet ophoudt bij het eerste object wat men ziet, maar dat het blikveld wordt doorgetrokken tot de gehele tuin en daar voorbij. Blik op oneindig. Met een uitzicht op de Stille plas en een tuin als deze, kan daar oneindig van worden genoten.

Droomvilla

Op een grote kavel in Noord-Brabant werd een droomhuis gebouwd. Een vrijstaande villa die heel bijzonder is, maar zich niet opdringt. Over elk detail is nagedacht. Vormgeving die de ruimte breekt, verhoudingen die kloppen, subtiele details met soms spectaculaire uitstraling, maar óók loop- en zichtlijnen.

Ultra moderne villa

JEE-O verzorgde de douche in deze ultra moderne villa. Deze zorgt voor optimale ontspanning.

Riante villa

Bijzonder aan het souterrain is dat alle ruimtes er met elkaar in verbinding staan. Dankzij uitzicht op de tuin is ook het contact met de buitenruimte gewaarborgd. Binnen en buiten is dezelfde vloertegel gebruikt: een auberginekleurige porfiersteen, afkomstig uit een Italiaanse groeve. Ook een buitenwand, voorzien van een waterelement, is ermee bekleed. De hele inrichting van het loungeterras draagt bij aan een mediterrane sfeer en een prettig gevoel. Al met al een prachtige plek voor een zwembadfeest.

Home wellness

Deze waanzinnig villa aan het water is een lust voor het oog en biedt ruimte aan een zeer sfeervolle woonkeuken. De villa valt direct op door de glaspartij in het midden van het exterieur. Deze scheiding zorgt niet alleen voor een gevoelsmatige tweesplitsing van de woning, maar is ook een mooi vormgegeven onderbreking van de rieten kap.

Imposante witte villa

De ware eyecatcher van deze witte villa is het zwembad: een heerlijke relaxruimte waar het gezin tot rust kan komen. Ook hier is er gezorgd voor interieur op maat en zijn de verschillende elementen op bijzondere wijze samengevoegd.

Moderne villa

De inloopdouche, whirlpool en sauna zorgen voor de nodige ontspanning. Er is hoofdzakelijk gekozen voor sanitair van JEE-O.

Moderne verbouwing

Het bad werd geleverd door Frits Kool en is van het merk JEE-O. Frits Kool verzorgde ook de microtopping van de vloeren en de badkamer.

Droomhuis

Het is prachtig wonen in Brabant. Helemaal als je een droomhuis kunt bouwen op één van de mooiste plekken aan het water. Met een natuurlijke waterpartij aan de voorkant van het huis en een natuurgebied ‘in de achtertuin’ is het hier écht genieten. Wat daar ook aan bijdraagt: een buitenzwembad, een met zorg uitgezocht interieur en volop levendigheid in dit droomhuis.

Landhuis

“Door de verbouwing is heel veel ruimte bijgekomen”, vertelt de bewoonster. Ze heeft geen seconde spijt gehad van de verbouwing. “Onze eerste gedachte was om te verhuizen of alles nieuw te bouwen. Maar dat is zonde, want die authentieke elementen krijg je nooit meer terug. Nu hebben we een heerlijk huis met een centrale ligging, met een zwembad en een dierenverblijf. We zijn blij dat we niet zijn weggegaan.”

Sfeervolle designtuin

Deze prachtige design tuin is een ware droom voor velen. De tuin heeft meerdere overdekte terrassen, een prachtig zwembad met zonneterras en een exclusieve buitenhaard.

Moderne villa aan het water

Vanuit iedere ruimte van deze moderne villa kijk je uit op het water. Hier kunnen de bewoners in hun eigen boot vanaf hun eigen aanlegsteiger wegvaren over de golvende oppervlakte. De tuinkamer met een speciale pui die helemaal open kan is een echt hoogtepunt van deze woning. Alle elementen van deze woning komen samen, waardoor je alleen maar kunt genieten.

Exclusief interieur

Deze prachtige villa heeft als bewoners een gezin met jongvolwassen kinderen. Van origine bestond dit perceel uit twee woonhuizen waarvan één al werd bewoond door dit gezin. Door het aankopen van het huis ernaast ontstond de mogelijkheid om kantoorruimte aan huis te maken. Om die twintig meter tussen de huizen te overbruggen is een exterieurplan gemaakt.

Waanzinnig landhuis

In deze groene omgeving met bourgondische inslag werden we hartelijk welkom geheten door Rianne en haar man. Zij zijn de trotse eigenaars van een imposant landhuis dat ze twee jaar geleden betrokken en waar ze zich inmiddels helemaal thuis voelen tussen vrienden en het ruisen van de bomen.

Een eigen droombadkamer samenstellen

Na een lange dag werken verlang je naar een warme douche of een volgelopen bad. Deze ruimte moet dan ook volledig aan je eigen wensen en behoeften voldoen. Je wilt alles op elkaar afstemmen van de kranen tot aan het handdoekenrek. JEE-O maakt het mogelijk om je badkamer volledig in dezelfde look en feel te krijgen. Het nieuwe en uitgebreide assortiment van de Slimline collectie maakt het mogelijk om jouw droombadkamer te creëren.

 

 

JEE-O


“JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd.

 ___

Contactgegevens:

  • JEE-O
  • Hoofdkantoor
  • Binderskampweg 29U11
  • 6545 CA Nijmegen

 


Web editor: Media team     |

Datum: 12 | nov | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media