Johan van den Akker

Johan van den Akker startte in 2015 zijn eigen ontwerpbureau welke gevestigd is in Uden. Hij heeft al vele verschillende projecten mogen realiseren waarbij het eindresultaat ook telkens weer naar wens van de opdrachtgevers prachtig was.

Informatie over Johan van den Akker


Slider-1
Slider-3
Slider-2
previous arrow
next arrow

Persoonlijke aandacht

Een project start bij Johan van den Akker altijd met een bakje koffie en een goed gesprek. Zo leert hij de toekomstige bewoners beter kennen om erachter te komen wat hun wensen, behoeften en eisen zijn. Van tevoren bezoekt hij de woning/bouwkavel en informeert hij bij de gemeente naar de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan om zo goed mogelijke voorbereid te zijn. Het ontwerp is pas definitief als jij – de opdrachtgever – tevreden bent met het plan.

Bouw en omgeving

Johan heeft een frisse kijk op ontwerp en architectuur en wil altijd een directe betrokkenheid creëeren. Hij luistert, denkt mee én zoekt naar creatieve oplossingen in het ontwerp om de perfecte woning te realiseren voor de opdrachtgevers. Daarom vindt Johan van den Akker de relatie tussen het gebouw en haar omgeving ook zo belangrijk. Deze moeten bij elkaar passen en elkaar versterken.