Jos Bouwhuis Tuinen
Jos Bouwhuis Tuinen
Jos Bouwhuis Tuinen
Jos Bouwhuis Tuinen
Exterieur, villa, eigentijds, hout, zwembad, terras, tuin, Marco van Zal
previous arrow
next arrow
Slider

Jos Bouwhuis Tuinen

Tuinarchitectuur | Aanleg | Renovatie

Jos Bouwhuis ontwerpt en realiseert bijzondere buitenruimtes. Kleine en grote tuinen om in te leven, te spelen en te genieten. Van hartje binnenstad tot ver buiten de stad. In al onze tuinontwerpen combineren we natuurlijke elementen met mooie materialen en creëren we een prachtig lijnenspel met heldere architectonische vormen en constructies. Van vaste bank tot veranda. Van bijgebouw tot zwemvijver. Als professionele tuinaannemer staat Jos Bouwhuis altijd garant voor een prachtig plaatje met perfectie tot in detail. Voor een tuin waar u zich in thuis voelt.

In 4 stappen van droom tot droomtuin
In een vrijblijvend adviesgesprek, bij u thuis, bespreken we al uw wensen en mogelijkheden. Op basis van het adviesgesprek maken we één of meerdere schetsen en een inschatting van het benodigde budget. We starten met de aanleg en nemen u al het regelwerk uit handen. Gedurende het project houden we u op de hoogte. Daarnaast kunnen wij uw tuin in optimale staat houden door 2 à 3 keer per jaar groot onderhoud te verzorgen.

____

Meer projecten van Jos Bouwhuis bekijken?

Eigentijdse Villa met prachtige tuin
Toen de bewoners een aantal jaren geleden met een zoektocht startte naar de perfecte woning, namen de bewoners architect Marco van Zal en tuinarchitect Jos Bouwhuis Tuinen in handen. Marco van Zal & Jos Bouwhuis Tuinen hebben de grauwe villa zowel buiten als binnen een warm karakter kunnen geven.

 

 

Jos Bouwhuis

Jos Bouwhuis Tuinen


“Jos Bouwhuis altijd garant voor een prachtig plaatje met perfectie tot in detail. Voor een tuin waar u zich in thuis voelt.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Jos Bouwhuis Tuinen
  • Scheldeweg 1
  • 1628 PZ Hoorn

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 05 | jun | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media