previous arrow
next arrow
Slider

Jos Bouwhuis Tuinen

Jos Bouwhuis Tuinen is gevestigd in Hoorn en is dé specialist op het gebied van tuinontwerp. Het hoveniersbedrijf beschikt over alle middelen en mensen om prachtige buitenruimtes te creëren. Of het nou gaat om kleine tuinen in de binnenstad of grote tuinen in een buitenomgeving. Voor iedere tuin heeft Jos een oplossing!

Professionele werkwijze

De werkwijze van het bedrijf is helder en verloopt in fases. Als eerste is er een vrijblijvend advies gesprek waarin de opdrachtgever over zijn project vertelt en de wensen en voorkeuren. Vervolgens gaat het bedrijf aan de slag. Eerst getekende schetsen en vervolgens worden deze schetsen in 3D verwerkt zodat er een goede beeldvorming ontstaat. Ook worden er voor deze schetsen, begrotingen gemaakt. Vanaf de keuze voor een schets gaat het snel, de realisatie van het project wordt in gang gezet en het project wordt opgeleverd. Ook tijdens dit proces begeleidt en adviseert Jos en zijn team.

Totaalservice

Na de oplevering van de tuin is het belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Zodat de tuin tijdens slechte weersomstandigheden ook zijn glorie blijft behouden. Het professionele en vakkundige team van Jos Bouwhuis Tuinen kan u hierin goed adviseren over de te gebruiken onderhoudsproducten of zelfs u volledig ontzorgen van het onderhoud.

  • |

 

Eigentijdse Villa met prachtige tuin

Toen de bewoners een aantal jaren geleden met een zoektocht startte naar de perfecte woning, namen de bewoners architect Marco van Zal en tuinarchitect Jos Bouwhuis in handen. Marco van Zal & Jos Bouwhuis Tuinen hebben de grauwe villa zowel buiten als binnen een warm karakter kunnen geven.

Indrukwekkende luxe tuinrenovatie

Hoe maak je een tuin ruimtelijk, luxe en sfeervol? Deze vraag is lijdend in de kwestie van nieuwe tuinplannen en/of een totale metamorfose van je tuin. Waar begin je met de mooiste tuininspiratie? The Art of Living Online sprak met Jos Bouwhuis Tuinen, tuinontwerpers in het hoger segment.

 

 

Jos Bouwhuis Tuinen, tuinarchitectuur, tuinontwerp, tuindesign, tuinen, the art of living

Jos Bouwhuis Tuinen


“Jos Bouwhuis altijd garant voor een prachtig plaatje met perfectie tot in detail. Voor een tuin waar u zich in thuis voelt.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Jos Bouwhuis Tuinen
  • Scheldeweg 1
  • 1628 PZ Hoorn

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Groenseizoen, tuinarchitect, eigentijdse tuinen, moderne tuinen, strakke tuinen, minimalisme

Groenseizoen


Groenseizoen creëert eigentijdse tuinen waarbij een persoonlijke touch niet ontbreekt.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media