Jos van Zijl, interieur, sanitair, the art of living
Jos van Zijl, interieur, sanitair, the art of living
Jos van Zijl, interieur, sanitair, the art of living
Jos van Zijl, interieur, sanitair, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

Jos van Zijl

Interieurontwerper Jos van Zijl ontwerpt complete interieurs, badkamers, keukens en wellness ruimtes. Daarnaast ontwikkelt hij met zijn eigen bedrijf gerelateerde producten en accessoires onder de merknaam BYOS.

Oog voor detail

Innovatie techniek zorgt vaak voor een aantrekkelijk design. Dit gaat zeker op voor Jos van Zijl. Zijn werk wordt gekenmerkt door ingetogen en uitdrukkingsvolle ontwerpen die mede mogelijk gemaakt worden door vaak zelf ontwikkelde, slimme detaillering. Daarnaast speelt zijn strakke materiaalkeuze een belangrijke factor. Alles draait om een optimale ruimtebeleving.

Complete interieurs

Aandacht voor detail gaat samen met de betrokkenheid tijdens het gehele proces. Jos van Zijl biedt naast ontwerpen van complete interieurs, ook badkamers, keukens en wellness ruimtes aan. Deze unieke combinatie van expertises zorgt ervoor dat Jos van Zijl dé perfecte partner is voor interieurinrichting.

BYOS collectie

Bij Jos van Zijl gaat design gepaard met kennis en techniek. Technische innovatieve oplossingen maken de ontwerpen van het bedrijf uniek en exclusief. BYOS wordt altijd in eigen huis ontwikkeld waardoor er altijd maatwerk geleverd kan worden. Geen enkele interieurwens is teveel gevraagd voor dit innovatieve bedrijf.

___

Meer projecten van Jos van Zijl bekijken?

  • |

 

Moderne architectuur met warme woonsfeer

Alles in deze villa sluit mooi op elkaar aan en zorgt voor dat WAUW gevoel. Jos van Zijl heeft het sanitair mogen verzorgen en interieuradvies voor deze schitterende woning gegeven.

Villa aan het water

Deze minimale, witte villa heeft Jos van Zijl het interieur verzorgt. Net als het exterieur van de villa, is ook binnen gezorgt voor rust en eenvoud. Door de grote glazenpui is er een verbluffend uitzicht op het water gecreëerd en wordt de villa één met de natuur.

 

Jos van Zijl, interieur, sanitair, the art of living

Jos van Zijl


“Bij Jos van Zijl gaat design gepaard met kennis en techniek. Technische innovatieve oplossingen maken de ontwerpen van het bedrijf uniek en exclusief. “

 

___

Contactgegevens

  • Jos van Zijl
  • Rendementsweg 20c
    3641 SL Mijdrecht

 


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | nov | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Studio Kap+Berk, interieurontwerp, architecten,

Studio Kap + Berk 


Studio Kap+Berk heeft ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen, interieur- en meubelontwerp…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media