Jubileum; Willy Naessens Swimming Pools bestaat 60 jaar

Willy Naessens Swimming Pools

Zwembaden bouwen behoort al 60 jaar tot de specialiteiten van Willy Naessens Swimming Pools. Je leest het goed; alweer 60 jaar! Het werd dan ook hoog tijd om dit jubileum te vieren met de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Willy Naessens mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken en sprak alle betrokkenen toe met een mooie speech. Maar hoe kwam dit prachtige bedrijf nou eigenlijk tot stand, wat zijn belangrijke punten in de geschiedenis van het bedrijf en waar zijn tegenwoordig alle vestigingen te vinden? We vertellen je er meer over in dit artikel.  

De geschiedenis van Willy Naessens Swimming Pools 

Het begon allemaal in 1939 toen Willy Naessens werd geboren. Een aantal jaar later in 1962 bouwde hij zijn eerste zwembad vanuit het toenmalige hoofdkantoor in Wortegem-Petegem. We kunnen stellen dat het bedrijf toen echt ontstond. Na vele mooie projecten gerealiseerd te hebben, werd het in 2003 tijd voor een uitbereiding. Dit is dan ook het jaar dat de vestiging in Overrijse geopend werd. Het gaat de jaren daarna nog steeds goed met het bedrijf en dat zorgde ervoor dat in 2009 nog een vestiging geopend kon worden, in Tessenderlo. In 2020 kwam daar nog een vestiging in Schoten bij. Belangrijk om te weten is dat in alle vestigingen een zwembadwinkel en een showroom aanwezig is. Tot slot verhuisde het hoofdkantoor in 2022 naar Oudenaarde. Een nieuw hoofdkantoor en een jubileum, er was dit jaar voldoende reden voor een feestje. 

Meer over Willy Naessens Swimming Pools 

Je kunt bij Willy Naessens terecht voor zowel binnen- als buitenzwembaden, voor privé of publiek gebruik. Zij staan voor een persoonlijke begeleiding vanaf het ontwerp tot de realisatie. Hiermee willen zij de klant in elke fase van het proces maximaal informeren zodat niemand voor verrassingen komt staan en klanten geholpen kunnen worden met het maken van keuzes. Ook garanderen zij een onafhankelijke keuring, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt. Zo wordt jouw droomproject altijd realiteit. 

Editor: Media team

Datum: 22-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Willy Naessens