previous arrow
next arrow
Slider

Julien Kummer

Julien Kummer is architect en met zijn architectenbureau gevestigd in Amsterdam. Daar creëert hij de mooiste ontwerpen, alleen, of in samenwerking met andere partners. Julien zorgt ervoor dat de ideeën en wensen van de opdrachtgever terugkomen in het ontwerp en hij geeft daar zijn eigen touch aan.

Julien Kummer

Julien Kummer heeft een grote passie voor zijn vak en is architect in hart en nieren. Hij vind het belangrijk dat een ruimte of huis prettig aanvoelt en dat hier de juiste sfeer hangt wanneer je daar doorheen beweegt. Daarin zoekt hij de balans tussen spanning en rust en wanneer dit evenwicht gevonden is vormt dit de perfecte basis voor de rest van de indeling. Julien richt zich voornamelijk op de renovaties van woonhuizen en vindt het daarom fantastisch wanneer hij een oud gebouw nieuw leven in kan blazen.

Gambia

Julien houdt van uitdagingen en daarom is hij ook als pionier betrokken bij een nieuw project in Gambia. Het is de bedoeling om in Gambia in de prachtige weelderige natuur een aantal ecolodges te gaan ontwerpen en bouwen. De ambities van Julien liggen op het vlak van ontwerpen van woningen, hij neemt dus ook het ontwerpen van de ecolodges voor zijn rekening. Daarnaast is het zijn passie om complete renovaties voor zijn rekening te nemen of oude gebouwen te transformeren in nieuwe levendige woningen.

__

Meer projecten bekijken van Julien Kummer?

  • |

Appartement met Scandinavisch interieur

Aan de Amstel staat een prachtig appartement geheel gestyled en ingericht naar de wensen van de eigenaar.  Het interieur laat goed de Finse roots van de huisbaas terugkomen met het Scandinavische interieur én laat zien dat de stijl en kleur van de sixties/seventies nog immer mooi is. In goede samenwerking met Proper en de eigenaar vormden zei een krachtig drie-eenheid.

Gloednieuwe loft met rijke geschiedenis

Dit vervallen fabriekspand is helemaal omgetovert tot een schitterend appartementencomplex. Julien Kummer mocht een aantal appartementen inrichten en veranderen in luxe lofts. Het is prachtige geworden door gebruik van verschillende materialen en de gietvloer zorgt voor de rust in het huis.

Julien Kummer, Architect

Julien Kummer


“Altijd op zoek naar de beste vertaling van de wensen en eisen naar een helder en goed ontwerp”

__

Contactgegevens:

  • Julien Kummer
  • Korte Koningsdwarsstraat 4b
  • 1011 GC, Amsterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | mei | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media