previous arrow
next arrow
Slider

 Kabaz Architecten

Het gezicht van Kabaz Architecten is Bertram Beerbaum samen met André de Vos. Beerbaum is zijn carrière bij Kabaz Architecten begonnen als student is er daar nooit meer weggegaan. Ook buiten Kabaz is zijn passie voor het vak niet ontgaan. Doordat hij heeft deelgenomen aan diverse woonprogramma’s als deskundige, presentator en jurylid kreeg hij landelijke bekendheid als designer. 

Bertram Beerbaum

Bij het Gooische architectenbureau Kabaz werkt hij aan exclusieve interieurs. Samen met een groot team met verschillende achtergronden werkt hij deze exclusieve interieurs uit tot prachtige woningen en gebouwen. Beerbaum is naast architect ook actief als productdesigner. Deze vertaalslag was immers snel gemaakt aangezien hij al vanaf jonge leeftijd bekend is in de branche.

Totaalbegeleiding

Kabaz Architecten is gevestigd in Laren en Hilversum. Bij het bureau staan de wensen van de klant centraal en daarom wordt de klant ook vroegtijdig in het proces meegenomen. Na de eerste schetsen worden er verschillende ontwerpen gemaakt. De architecten van Kabaz zijn op alles voorbereid en zorgen ervoor dat de opdrachtgever geen enkele stress kent tijdens het proces. Zo vragen ze alle vergunningen aan en begeleiden ze mee in de realisatie.

___

Benieuwd naar alle projecten van Kabaz Architecten?

 • |

Showroom Kabaz

Showroom, architectenbureau Kabaz, kabaz architecten, ontwerpbureau, architecten, the art of living, exclusieve showroom

Woning aan de Vecht

In samenwerking met aannemer C. van de Grift ging Kabaz Architecten aan de slag met deze ingrijpende verbouwing. De stijl van de huizen in deze straat komen overeen met elkaar dankzij de gestucte en gemetselde elementen. Voor Kabaz Architecten dus de kans om de unieke speelsheid van deze woning naar voren te laten komen.

Landelijke nieuwbouw

Dit project is uitgevoerd door Bertram Beerbaum en André de Vos van Kabaz Architecten. Vooraanstaand in dit project was het originele rieten dak van de villa. Ondanks de klassieke stijl van de straat past dit volledig in het straatbeeld. In samenwerking met diverse partners is een mooi resultaat opgeleverd.

Vleugje méditerranée

De realisatie van deze Mediterrane villa kwam voort uit een samenwerking van Kabaz Architecten en tuinarchitect Bas Vosselman. Wat begon met een klassieke notariswoning heeft zich ontwikkeld tot een verrassend geheel. Het eindresultaat, een buitengewoon, bijzonder en luxe villa met Mediterrane invloeden.

Landhuis met internationale allure

Dit landhuis gerealiseerd door Kabaz Architecten is ontstaan op een kavel met een bouwval en een groot stuk bos met oude bomen. Integratie met het prachtige landschap was dan ook een van de uitgangspunten van het project. Wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een samenhangend geheel tussen omgeving en de woning.

Chique appartement aan zee

Om dit royale appartement, gelegen aan zee, aan te laten sluiten bij de wensen van de opdrachtgevers, werd de woning voorzien van een nieuwe indeling. Het prachtige interieur heeft een ‘beachy chique’ uitstraling; een combinatie van een nonchalante strandsfeer en een chique hotelgevoel.

Strakke tweekapper

De strakke tweekapper is te vinden in Amsterdam. Samen met Aannemingsbedrijf C. van der Grift b.v. heeft Kabaz Architecten ook hier weer een uitmuntend resultaat neergezet. Belangrijk bij dit project was de privacy van de families. Hier is dan ook rekening mee gehouden in alle facetten van de woningen, zonder afbreuk te doen aan het pand.

Luxueuze kantoorinrichting

KABAZ staat bekend om de luxueuze en gedurfde ontwerpen. Tegenwoordig wordt de zakelijke markt ook steeds belangrijker voor het architectenbureau. Zo is dit een van de prachtige realisatie van KABAZ voor een kantoorpand. Het totaalplaatje geeft een luxueuze kantoorinrichting weer. Een reden om met plezier naar je werk te gaan!

Exclusieve kantoor inspiratie

Een kantoor moet een fijne ruimte zijn, een uitnodigende ruimte om mensen te ontmoeten en samen te werken met elkaar. KABAZ deelde dit kantoor op in drie verschillende secties, om optimaal in te spelen op de verschillende sferen in een kantoor. Door middel van kleur- en materiaalgebruik zijn deze sferen op een exclusieve manier gerealiseerd.

Showroom Kabaz

Het doel van deze showroom is om opdrachtgevers te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van architectuur, interieur en wonen. De showroom zit gevestigd in het mooie Laren en beschikt over een groot inspiratieatelier in Metropolitan Luxury stijl. Door middel van deze showroom kan er een passend advies worden gegeven op het gebied van stijl.

 

 

Bertram Beerbaum, Kabaz, Architect, Kabaz Architecten, ontwerpbureau, architectenbureau, the art of living

Bertram Beerbaum

 


“Je leeft het meeste in huis en niet daarbuiten, dus binnen moet alles echt kloppen. Een ontwerp creëer je met een focus op binnen, met een schil die er naadloos omheen past”

 

___

Contactgegevens:

 • Kabaz atelier
  Brink 9
  1251 KR  Laren (NH)
 • Tel.: +31 (0)35 – 538 0270
  E-mail: laren@kabaz.nl
 • Kabaz Hilversum
  Loosdrechtseweg 204
  1215 KD  Hilversum
 • Tel.: +31 (0)35 – 628 4044
  E-mail: info@kabaz.nl


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media