Kantoor inrichting, linda lagrand, the Art of living

Kantoor interieur | Linda Lagrand

Ben jij opzoek naar inspiratie voor een nieuw kantoor interieur? Dan spreekt dit artikel je zeker aan. In hartje Rotterdam is deze kantoorruimte gerenoveerd tot een uitdagende en stijlvolle ruimte. Een ruimte waar men zich fijn voelt en het prettig werken is.

Ruimtelijkheid

Het is niet alleen fijn voor jezelf om te werken in een motiverende ruimte. Ook voor bezoek dat langskomt is de eerste indruk enorm belangrijk. Om deze redenen is over het inrichten van de ruimte goed nagedacht. De beschikbare oppervlakte is slim ingedeeld waardoor het eindresultaat een open en uitnodigend geheel geworden is. Deze ruimtelijkheid wordt verrijkt door de vele raampartijen die voor een prachtige lichtinval zorgen.

Kantoor interieur

Het lichte kleurenpalet ervoor dat de ruimte fris en spatiaal oogt. De lichte houten vloer, de zandgrijze wanden en het witte plafond lopen mooi in elkaar over. Om de ruimte een boost te geven is er gekozen voor een donker kantoor interieur. De taptijen hebben verschillende grijstinten. De gradients zorgen voor een connectie van het donkere naar het lichte.

Kantoor inrichting, linda lagrand, the Art of living

Kantoor inrichting, linda lagrand, the Art of living

Oude elementen

Bij binnenkomst zal de hal je al verbazen. De grote wenteltrap laat zien dat het een gebouw met karakter is. Linda Lagrand heeft ervoor gezorgd dat deze oude elementen ook in het kantoor behouden zijn gebleven. Zo beschikt het plafond sierlijsten en rozetten. In combinatie met moderne verlichting is het plafond een aanzicht op zich. Het is als het ware een kantoor in een klassiek pand dat voorzien is van alle moderne gemakken.

Kantoor inrichting, linda lagrand, the Art of living

Finishing touch

Het kantoor interieur is afgemaakt door het gebruik van veel kunst. Zo hangen er schilderijen in verschillende stijlen en staan er diverse beelden. Deze toevoeging geeft het kantoor een exclusieve uitstraling.

____

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Peter Baas

Wil je meer projecten van Linda Lagrand zien?