kantoorinrichting, De Rooy Metaaldesign, stalen deuren, maatwerk, vakmanschap, elegante deuren, luxe

Stalen deuren voor een luxe kantoorinrichting | De Rooy Metaaldesign

Stalen deuren zijn tegenwoordig in veel bedrijfspanden terug te vinden. Dit komt onder meer door de luxe uitstraling. Ook in praktisch opzicht zijn stalen deuren zeker van toegevoegde waarde. Stalen deuren garanderen namelijk duurzaamheid, elegantie en een mooie lichtval. De stalen deuren van de Rooy Metaaldesign worden altijd op maat gemaakt en zijn het resultaat van 125 jaar vakmanschap een passie. Perfect voor iedere kantoorinrichting! Graag laat De Rooy Metaaldesign een selectie zien van hun projecten.

Stalen deuren in hotels

Wie denkt aan het Van der Valk hotel, denkt aan luxe en stijl. De stalen deuren van De Rooy passen hier dan ook perfect bij. De deuren zijn zowel een stijlelement als praktische aanvulling. De frames van de deuren hebben namelijk geen lasnaden. Hierdoor zien de deuren er niet alleen prachtig uit, maar zijn zij ook veel sterker! Zo kunnen de bezoekers van het hotel in Enschede er jarenlang van genieten.

kantoorinrichting, De Rooy Metaaldesign, stalen deuren, maatwerk, vakmanschap, elegante deuren, luxe

Stalen deuren in een tandartsenpraktijk

Stalen deuren kunnen ook functioneel worden ingezet, zoals in deze tandartsenpraktijk in Haarlem. In dit project plaatste De Rooy zes stalen scharnierdeuren met vijf vaste zijpanelen. Om de privacy van de cliënten te waarborgen, is er gekozen voor matglas. Ook op een kantoor zijn stalen deuren de perfecte match. Dat stalen deuren bijdragen aan frisse en inspirerende werkplekken, bewijst dit kantoor in Loosdrecht. Op dit moderne en stijlvolle kantoor plaatste De Rooy zowel enkele als dubbele stalen taatsdeuren.

Stalen deuren in de entreehal

Wist je dat een eerste indruk voor veel bezoekers enorm belangrijk is? Het is dus essentieel dat de entreehal er perfect uitziet. In een bedrijfspand in Wenen plaatste De Rooy daarom prachtige stalen taatsdeuren. Het resultaat mag er wezen!

 

Tekst: De Rooy Metaaldesign
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

____

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?


kantoorinrichting, De Rooy Metaaldesign, stalen deuren, maatwerk, vakmanschap, elegante deuren, luxe

De Rooy Metaaldesign


“Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan bent u aan het juiste adres”

__
Meer informatie over De Rooy Metaaldesign?