Kantoormeubelen op maat

Een kantoor inrichten is een vak apart. Er wordt niet alleen gekeken naar het design, maar je krijgt ook te maken met efficiency, automatisering en duurzaamheid. Zeker met de hybride vorm van werken waar we dit jaar steeds meer naartoe gaan, is het van belang dat het kantoor een plek is waar iedere werknemer zich thuis voelt. In deze blog vertellen we je graag meer over topkwaliteit kantoormeubelen op maat! 

Meer dan alleen meubilair

Tegenwoordig is kantoorinrichting veel meer dan alleen het meubilair waaraan gewerkt wordt. Het vormt een vertaalslag van de identiteit van een organisatie. Het is van belang om een prettige werkomgeving te creëren waarin iedere medewerker zich thuis voelt. Dit gaat verder dan alleen een goede bureaustoel of een comfortabel bureau. Vergaderruimtes, kantines en de ontvangstruimte mogen zeker niet vergeten worden.

Flexibele werkplekken

Anno 2021 kunnen flexibele werkplekken op kantoor niet meer ontbreken. Vaste werkplekken worden steeds vaker vervangen door flexplekken met verschillende meubels om aan te werken en vergaderen, maar ook om klanten te ontvangen. Door deze nieuwe manier van werken worden organisaties steeds dynamischer ingericht. Werknemers gaan zelf op zoek naar een werkplek en kunnen deze gemakkelijk transformeren naar eigen wens.

Ergonomisch werken

Naast flexibele werkplekken is het ook van belang dat de werkplek ergonomisch is. Dit houdt in dat werknemers kunnen werken op een gezonde, comfortabele en productieve manier. Om de werkplek hier zo goed mogelijk op in te richten zijn er tegenwoordig veel producten op de markt. Denk aan een ergonomische bureaustoel die compleet instelbaar is voor een goede zitpositie of aan zit-sta bureaus, waarbij de medewerker kan afwisselen tussen zittend en staand werken.

Maatwerk en kwaliteit

Een belangrijke speler op het gebied van kantoorinrichting is Havic. Met jarenlange ervaring en eigen interieurspecialisten in huis denkt het bedrijf graag mee over hoe het kantoor op de meest efficiënte manier ingericht kan worden. Om de klant een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat wordt de inrichting van het kantoor geheel vrijblijvend gevisualiseerd door middel van diverse tekeningen. Met veel kennis en vakmanschap gaat het team een stapje verder om ervoor te zorgen dat de nieuwe kantoorinrichting volledig naar wens is.

 

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.