Karakteristieke keuken door het maken van doordachte keuzes

Grezzo

Het ontwerp van deze karakteristieke keuken steekt er met kop en schouders bovenuit. De combinatie van een ruim opgezette indeling, de materialen, kleuren en afwerkingen is er één die je nog niet eerder zag. Het is dan ook te zien dat deze keuken vorm kreeg doormiddel van bewuste keuzes. Werkelijk overal werd over nagedacht en daar werd vervolgens dan nog een schepje bovenop gedaan.  Medeverantwoordelijk voor dit prachtige eindresultaat is Grezzo zij wisten de keuken op mooie wijze af te werken terwijl PietJan Van Den Kommer het volledige interieurontwerp voor zijn rekening nam.  

Exclusieve keuken 

Deze fantastische keuken laat zich het beste omschrijven als authentiek, riant en smaakvol. Dit komt onder andere door de zorg en aandacht waarmee gekozen is voor bepaalde materialen en kleuren. Piet-Jan koos voor een donker kleurenpalet met zwart in de hoofdrol. De fronten kregen een zwarte kleur en ook in het aanrechtblad zie je de kleur terugkomen. Door deze kleur te combineren met een goudachtige muurbekleding en houten balken kreeg de keuken een exclusieve uitstraling. 

Zwarte keukenfronten 

Grezzo nam de afwerking van de zwarte keukenfronten voor zijn rekening. Hiervoor gebruikten zij hun Grezzo Metal in de kleur Blacked Steel. Het bijzondere aan deze kleur is dat hij costum made is en speciaal voor deze keuken werd ontworpen. Deze luxe metaalafwerking is opgebouwd uit verschillende lagen, waardoor het dezelfde eigenschappen en voordelen heeft als alle andere producten van het bedrijf. Deze afwerking is naadloos, onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden. Dit maakt het product perfect voor keukentoepassingen.  

Jouw eigen karakteristieke keuken

De Grezzo Metal collectie is te verkrijgen in allerlei verschillende structuren en uitstralingen, van blinkend goud tot grof afgewerkt brons, waardoor jij altijd wel een toepassing kunt vinden die past bij jouw interieurstijl. Creëer zo jouw eigen karakteristieke keuken. 

Editor: Media team

Datum: 19-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Grezzo