Karaktervol poolhouse Oirschot: een oase van rust in de tuin

Techwood

Een geslaagde samensmelting van architectuur en natuur 

In 2022 werd het adembenemende poolhouse in Oirschot voltooid, een meesterwerk van Drijvers Oisterwijk en tuinontwerper Michiel van Loon. Het poolhouse, ontworpen door Niels Drijvers, omvat een geïntegreerde keuken, sauna, zitgedeelte en slaapruimte, waardoor het een ware oase van rust in de tuin is. 

Poolhouse, wellness, Techwood, The Art of Living

Een karakteristiek uiterlijk 
De aannemer, CTB uit Oirschot, schakelde ons in om de eikenhouten spanten en kapconstructie van het poolhouse te realiseren. De houten draagconstructie, vervaardigd uit Frans eikenhout, kreeg een karakteristiek uiterlijk. Met zorgvuldig geselecteerd hout en CNC-productie werden indrukwekkende houtverbindingen gecreëerd. 

Het perfecte eindresultaat 

Een nauwe samenwerking tussen architect, constructeur, aannemer en klant stond centraal om tot het perfecte eindresultaat te komen. Met Techwood b.v. werkten we intensief samen met architecten, waarbij onze bouwkundige tekenaars met ervaring op de bouw een waardevolle bijdrage leverden aan complexe situaties. 

De finishing touch 

Gervo Infra verzorgde met vakmanschap de tuinaanleg, terwijl fotograaf James van Leuven het prachtig poolhouse vastlegde. Een vlekkeloze samenwerking tussen architect, aannemer, tuinarchitect en onderaannemers resulteerde in een poolhouse van ongekende allure.

 Een harmonieus geheel 

Het poolhouse, met zijn eikenhouten constructie, indrukwekkende houtverbindingen en doordachte architectuur, weerspiegelt niet alleen karakter maar is ook duurzaam. Door de harmonieuze samensmelting van vakmanschap en natuur ontstaat een moderne, sfeervolle ruimte die perfect past in de serene omgeving van de tuin. 

Een poolhouse als oase van ontspanning 

Een poolhouse is niet slechts een mooi buitenverblijf, maar ook een plek om te ontspannen. Het biedt een harmonieuze samenkomst van natuur en architectuur, waar karakteristiek design samensmelt met functionaliteit. Een plek waar je ontsnapt aan de hectiek van het dagelijks leven en geniet van alle luxe die het te bieden heeft. Of het nu gaat om verkoeling na een verfrissende duik in het zwembad, ontspanning in de sauna of het delen van gezellige momenten met vrienden en familie in het zitgedeelte. Een poolhouse voegt een dimensie van comfort toe aan de buitenruimte. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar ontspanning een kunst wordt en waar de schoonheid van de natuur hand in hand gaat met het vakmanschap van de mens. Neem vandaag nog contact op en laat je inspireren door de mogelijkheden die een exclusief poolhouse biedt voor jouw buitenbeleving. 

Editor: Media Team

Datum: 29-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: James van Leuve