previous arrow
next arrow
Slider

Keeldar Projecten

Keeldar Projecten staat voor verbouwingen op hoog kwaliteitsniveau van zowel huis als kantoor. Waarbij Keeldar Projecten de klant volledig ontzorgt op een manier die past bij de wensen van de klant. Ieder project levert Keeldar Projecten op tijd en volgens de afgesproken prijs op. Verder zorgen ze ervoor dat alles in perfecte staat is voor de volgende fase. Dit natuurlijk naast het vakwerk; want het bedrijf streeft naar een mooi, strak en hoogstaand eindresultaat.

De onderscheidende factor

De onderscheidende factor van Keeldar Projecten is dat zij gedurende het hele traject helder blijven communiceren. Dat begint met goed luisteren naar wat de klant wilt, daarover duidelijke afspraken maken en de klant tijdens de verbouwing steeds op de hoogte houden. Zodat de klant altijd in de driver seat blijft, want het is tenslotte pand van de klant.

____

Meer projecten bekijken van Keeldar Projecten?

  • |

Vreugdevolle zomervilla

In een groene naoorlogse wijk in het Utrechtse De Meern vindt een ware metamorfose plaats. Eén voor één worden hier vrijstaande bungalows hoogwaardig gerenoveerd en veranderd in moderne, comfortabele en duurzame droomhuizen. Viktor van Hooff, eigenaar van het gelijknamig architectenbureau, en Marvin Keeldar, eigenaar van Keeldar Projecten, ontwierpen en verbouwden enkele van deze paleisjes, waaronder deze zomervilla voor een gezin dat graag de zon omarmt.

Duurzame bungalow

Op de plek waar ooit Romeinen vanuit een fort de rivier bewaakten, bevindt zich nu één van de tien wijken van Utrecht: De Meern. Hier ligt een prachtig verbouwde en duurzame bungalow, of bungala, zoals de bewoners hem liefkozend noemen. Een samenvoeging van bungalow en villa. Gelijkvloers en licht, duurzaam en comfortabel, strak en praktisch, maar beslist niet kil.

 

Keeldar Projecten


“Met Keeldar Projecten hoeft niemand meer tegen een verbouwing op te zien.

 ___

Contactgegevens:

  • Keeldar Projecten
  • Marelaan 49
  • 3454 GB De Meern

 


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Morrenbouw B.V.

Morrenbouw B.V.


Een compleet nieuw huis, de renovatie van een prachtig pand, de aan- of uitbouw van uw woning…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media