Keijser&Co

Interieurbedrijf Keijser&Co produceert al meer dan 17 jaar tijdloze maatwerkmeubelen. De collectie varieert van fauteuils, hockers en modulebanken tot tafels en wandkasten. Vrijwel ieder meubel is volledig aan te passen naar de wensen van de klant. Zo kunnen de gestoffeerde meubelen worden bekleed met iedere gewenste stof. Hierdoor bepaalt de klant of een fauteuil een echte eyecatcher wordt of dat deze perfect aansluit bij gordijnen of een ander meubel. Ook de houten meubelen hebben vele mogelijkheden. Zo zijn de kasten mogelijk in vrijwel ieder formaat en is de indeling zelf te bepalen. Ook zijn er verschillende afwerkingen beschikbaar, van blond tot donker eiken.

Projecten van Keijser&Co

Informatie over Keijser&Co


Keijser&Co 01 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 02 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 03 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 04 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 05 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 06 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 07 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 08 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 09 - copyright Keijser&Co
Keijser&Co 10 - copyright Keijser&Co
previous arrow
next arrow

De collectie van Keijser&Co wordt ingezet in woningen, maar ook in hospitalityprojecten zoals hotels, restaurants en kantoren. Samen met de adviseurs worden de mooiste combinaties samengesteld. Er wordt gekeken welke stoffen, afwerkingen en afmetingen het best aansluiten op de wensen en de in te richten ruimte(s).   

Dankzij de diverse maatwerkmogelijkheden creëer je samen met Keijser&Co een droominterieur. In de showrooms ervaar je veelzijdigheid van de collectie. In Culemborg kan men alleen op afspraak terecht, de showroom in Nidum is vrij te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag. Voor een interieuradvies wordt altijd aangeraden om een afspraak te maken. Nidum is een unieke plek waar iedereen terecht kan voor inspiratie op het gebied van interieur, lifestyle, design en kunst. De maatwerkmeubelen van Keijser&Co sluiten hier perfect op aan. De verkoop van de Keijser&Co meubelen verloopt via dealers.