control 4, The art of living, Deurbel,

  • Prowork
  • Mastbos 17a
  • 5531 MX Bladel

Ken jij de nieuwe voordeurbel van Control4 al?

Wij zijn enthousiast! Waarom? Control4 lanceerde onlangs hun slimme videodeurbel, Chime! Lees hieronder hoe veelzijdig hij is en hoe kinderlijk eenvoudig het werkt.

Een eenvoudige deurbel voorzien van een camera en directe verbinding met je smartphone. Waar ter wereld je ook bent, je ziet voortaan direct wie er bij je voordeur aanbelt. En je hebt direct een spreek-luisterverbinding via je telefoon of bedieningspaneel binnen. Met een elektrische voordeur kun je ook nog eens op afstand je bezoeker binnenlaten of de pakketbezorger het pakketje veilig binnen laten zetten.

control 4, The art of living, Deurbel,

En of dat nog niet genoeg is. Zelfs al wordt de bel niet ingedrukt, ontvang je toch een melding als er iemand geweest is. Middels bewegingsdetectie.
Heb je een melding gemist? Geen nood, je kunt tot 7 dagen terugkijken.

Deze slimme voordeurbel maakt onderdeel uit van een volwaardig domoticasysteem van Control4. Dat betekent dat je niet alleen via de app connectie hebt met je voordeur, maar ook via de touchscreens in huis. Naast de functie van intercom wordt hij ook gekoppeld aan de sturing van je verlichting en beveiliging.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Klik hier

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Prowork

____

Een veilig huis, Prowork, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Prowork?