Keramische tegels als perfecte basis

Cerriva

De basis van het interieur is van groot belang. De invulling van de vloeren en muren zijn daarbij dé sfeerbepalers in een ruimte. Voor welke look wil je gaan en wat voor materiaal past hier het beste bij? De bewoners van dit riante woonhuis kozen voor keramische tegels van Cerriva. Zowel de keuken, badkamer en de wellness zijn voorzien van keramiek. Ondanks dat hetzelfde product op meerdere plekken terugkomt, is het resultaat keer op keer verrassend.  

keramische tegels, Cerrina, The Art of Living

Kermische tegels in badkamer 

Het woonhuis in Vriezenveen beschikt over meerdere badkamers. Om eenheid te creëren is ervoor gekozen om dezelfde serie tegels terug te laten komen. In beide badkamers is de serie Cotto d’Este toegepast in combinatie met een adembenemend glas mozaïek van Trend. Deze twee producten uit het assortiment van Cerriva zorgen voor samenhang en harmonie in de badkamer. Er ontstaat diepte, de grenzen vervagen en er ontpopt zich een strakke badkamer welke van alle gemakken is voorzien. Naast dat de keramische tegels een sfeer verhogende functie vervullen, voldoen deze tegels uiteraard ook aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. 

keramische tegels, Cerrina, The Art of Living

Ruimtelijk effect 

Naast de badkamers heeft Cerriva ook de keuken deels onder handen genomen. Als je gaat voor een tegel met een grote oppervlakte, zoals deze tegels, ben je gegarandeerd van een ruimtelijk effect.  De strakke tegel van Provenza met een formaat van 120 x 120 cm matcht naadloos bij de kleuren van het keukenblok en de kastenwand.  

Keramische tegels in wellness 

In de kelder werd plaatsgemaakt voor een ruime wellness. Dé uitgelezen plek om tot rust te komen en te ontspannen. Om het wellness gevoel optimaal te benadrukken werd er o.a. gebruik gemaakt van de Provenza Provoak; een tegel met een prachtig stoere matte houtlook. Niet alleen zijn deze tegels zeer geschikt voor wellness omgevingen door hun antislip, ze zijn ook snel en eenvoudig te reinigen. Win-win! 

Editor: Media team

Datum: 17-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cerriva