Kersbergen natuursteen vloeren en oude bouwmaterialen

Kersbergen is hét adres voor een natuurstenen vloer. Het bedrijf, dat zich al sinds 1993 bezighoudt met oude bouwmaterialen en natuurstenen vloeren, heeft een grote collectie natuurstenen vloeren afkomstig uit de gehele wereld.

Informatie over Kersbergen natuursteen vloeren en oude bouwmaterialen


Cropped-slider-foto-Kersbergen-2
Cropped-slider-foto-Kersbergen-7
Cropped-slider-foto-Kersbergen-6
Cropped-slider-foto-Kersbergen-3
Cropped-slider-foto-Kersbergen-10
Cropped-slider-foto-Kersbergen-8
Cropped-slider-foto-Kersbergen-4
Cropped-slider-foto-Kersbergen-9
Cropped-slider-Kersbergen
Cropped-slider-foto-Kersbergen-5
previous arrow
next arrow

In de showroom in Ameide worden klanten meegenomen in de wonderbaarlijke wereld van natuursteen en worden alle facetten belicht die bij het maken van een keuze voor een vloer belangrijk zijn. Denk hierbij aan de wensen van de klant, de gezinssituatie en de verwachting die de klant heeft bij een natuurstenen vloer. 

Door het rechtstreekse contact met verschillende natuursteengroeven over de hele wereld, heeft Kersbergen een unieke collectie vloeren samengesteld. Zo vindt u in het assortiment een grote collectie Bourgondische dallen, travertin vloeren en Belgisch hardsteen. Veel vloertegels kunnen in vrijwel elke bewerking worden gemaakt; van zeer verouderd voor een echte landelijke stijl tot een strak gezaagde tegel met glanzend oppervlak voor de meer moderne interieurstijlen. Zo is er altijd een natuurstenen vloer die bij het interieur van de klant past.  

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van natuursteen vloeren en of deze vloeren aansluiten bij uw wensen en woonsituatie, neem dan vrijblijvend contact met de adviseurs van Kersbergen op.