Keuken inspiratie: een tijdloos, houten keukenontwerp 

Van Essen Keukens

Dit nieuwbouwappartement aan zee is verrijkt met een houten keuken, vervaardigd door Van Essen Keukens. Het keukenontwerp biedt één en al keuken inspiratie. In deze keuken wordt de passie voor koken zichtbaar in elk element. Zo is de keuken doordrenkt met details die de liefde voor koken uitstralen. De achterwand, met zijn eiken gefineerde fronten, fungeert als een achtergrond voor het pronkstuk van de keuken: het prachtige kookeiland.  

Een tijdloos en elegant keukenontwerp 

De achterwand van gefineerd eikenhout is afgewerkt met een zijdeglans, waardoor een elegante touch is toegevoegd. De keuken is verrijkt met een kookeiland, dat niet zomaar een functioneel onderdeel is van de keuken: het is eerder een artistiek meesterwerk. Het kookeiland is gemaakt van luxe marmer, waarmee de keuken een tijdloze elegantie uitstraalt.  

Keuken inspiratie, keuken, Van Essen Keukens, The Art of Living

Meer dan een functionele werkplek 

Wanneer je de keuken binnenstapt, lijkt de tijd te vervagen. Maar wat blijft er dan over? De keuken biedt een royale werkplek, waardoor optimaal genoten kan worden van het samen koken van maaltijden. Het is een plek waar familie en vrienden samenkomen en waar herinneringen worden gecreëerd die een leven lang meegaan. In deze prachtige keuken komt een kookervaring tot leven, worden zintuigen geprikkeld en worden heerlijke maaltijden op tafel getoverd.  

Keuken inspiratie, keuken, Van Essen Keukens, The Art of Living

Functionaliteit en luxe in perfecte balans 

Het keukenontwerp van Van Essen Keukens belichaamt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Het kookeiland, centraal gepositioneerd in de ruimte, doet dienst als het middelpunt van gezellige gesprekken. Het marmeren werkblad heeft niet alleen een luxe allure, maar is ook een duurzame keuze. Het oppervlak is eenvoudig te reinigen en blijft jarenlang in perfecte staat. Doordat zowel het werkblad als de fronten vervaardigd zijn uit marmer, ontstaat harmonie.  

Keuken inspiratie, keuken, Van Essen Keukens, The Art of Living

Onvergetelijke kookervaring 

Met een oppervlakte van 45 vierkante meter biedt deze keuken voldoende ruimte voor zowel culinaire ervaringen als gezellig samenzijn. Het is een ruimte waarin functionaliteit naadloos samengaat met elegant design en waar elk detail met zorg is uitgekozen voor een onvergetelijke kookervaring. Elke dag opnieuw!  

Editor: Media Team

Datum: 02-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Essen Keukens