Keuken met hout, Keuken inspiratie, Koken, Van der Padt, Houtelementen, Landelijk modern

Inspiratie voor een sfeervolle keuken met hout | Van der Padt

Een keuken heeft een centrale positie in een woning en herbergt een huiselijk gevoel. Het is een plek waar de familie samenkomt en waar er, naast gegeten, ook gekookt en gepraat wordt. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen bij de bouw van een keuken. Hout wordt veel gekozen, heeft een warme uitstraling en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Wil je verbouwen of een nieuwe keuken laten plaatsen en ben je aan het denken over een keuken met hout? The Art of Living licht een woning uit met een sfeervolle keuken waarbij gebruik is gemaakt van hout, waar je hieronder meer over kunt lezen.

Stoer geheel

Deze villa is één van de woningen waarin een prachtige keuken met hout is gerealiseerd. Vanuit de hal stap je direct in de woonkeuken. Deze is groot en bestaat dan ook uit een kookeiland met aangrenzend een bar- en een eettafel voor acht personen. Het is een prachtige woonkeuken waarin er met elk gezelschap genoten kan worden. Het robuuste keukenblad wordt fantastisch aangevuld door de houten bartafel en keukenkastjes. Dit is hetzelfde bij de houten eettafel en de leren stoelen, welke uitgevoerd zijn met stalen poten. De bruintinten komen in alle elementen terug, waardoor er een stoer geheel wordt gevormd.

Keuken met hout, Keuken inspiratie, Koken, Van der Padt, Houtelementen, Landelijk modern

Natuurlijke materialen

De combinatie van bruintinten en het fantastische lichtplan in deze keuken zorgt voor een warme uitstraling. De keuken met hout wordt mooi aangevuld door het overige interieur, waarin tevens een robuust kunstwerk van keien de hoger gelegen living afscheidt van de keuken. Daarnaast is er nog een haard gerealiseerd in de wand tussen de living en woonkeuken, waardoor er in de keuken genoten kan worden van de warmte die de haard geeft. De natuurlijke materialen waaruit het interieur van deze keuken is opgebouwd zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer.

Keuken met hout, Keuken inspiratie, Koken, Van der Padt, Houtelementen, Landelijk modern

 

Benieuwd naar de volledige villa?
Neem dan zeker een kijkje bij dit exclusieve project.

___

Tekst: Marieke Mulder
Fotografie: Jaro van Meerten