Verrassende renovatie | Denoldervleugels

Keuken met stalen binnendeuren | Denoldervleugels

In maart 2018 publiceerde we deze binnenkijker. Een appartement in Amsterdam werd volledig door Denoldervleugels verbouwd en resulteerde in een prachtige woning. De verbinding tussen de ruimtes is optimaal door de stalen binnendeuren die gebruikt zijn in de gehele woning. Op deze manier zijn het wel afzonderlijke ruimtes, maar is er wel een gevoel van openheid en ruimte.

Luxe keuken

De keuken is echt het hart van deze woning. De ruimte is verbonden met de woonkamer en met de vide. Er is slim rekening gehouden met de zichtlijnen in de keuken. Door het gebruik van de stalen binnendeuren oogt de riante keuken nóg groter. Het gevaar van veel glas gebruiken is dat het een ruimte kil kan maken, maar dat is hier niet het geval. Door gebruik te maken van de juiste materialen en kleurstelling oogt het sfeervol en warm. De verlichting draagt hier natuurlijk ook aan bij. Deze is tactisch geplaatst, zodat er mooie en zachte accenten aan de keuken worden toegevoegd. Kortom: deze grote keuken met stalen binnendeuren is modern en dynamisch, maar tegelijkertijd ook intiem en sfeervol.

Eén geheel

De keuken van Bulthaup past perfect bij de rest van de woning. Het strakke design en de donkere kleur van het eiland contrasteert met de warme houtsoorten die gebruikt zijn. Dit in combinatie met de stoere brick wall, de industrieel oogende lampen en de stalen deuren is de ruimte helemaal af. Doordat het gebruik van de stalen deuren door de gehele woning is doorgetrokken, vormt het prachtig geheel.

Ruime keuken, leefkeuken, Bulthaup, kastenwand, verrassende renovatie, Denoldervleugels

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Michael van Oosten & Dré Wouters

___

Meer projecten van Denoldervleugels bekijken?