Keuken met strak ontwerp en houten fronten

Smartdesign Keukenstudio

Deze keuken, van Smartdesign Keukenstudio, is het perfecte voorbeeld van een keuken met een strak ontwerp, dat bestaat uit een fijn lijnenspel gecombineerd met een goed kleurenpalet en rijke materialen. Populaire houten fronten met kenmerkende verticale belijning stelen de show. Daarnaast past het chocoladebruin van de keuken erg goed bij het strakke witte keukenblad met marmerlook. De klassieke kleurstelling maakt de keuken stijlvol en tijdloos. De prachtige keuken past helemaal in de trend van nu. Kortom, het is een keuken waar jarenlang van genoten kan worden.

Houten fronten, Smartdesign keuken, houten fronten, the art of living

Samenkomen

De complete woning is strak gestukt en dat zorgt ervoor dat het keukendesign extra mooi tot zijn recht komt. Om de keuken wat meer sfeer te geven werd een prachtige wijnklimaatkast gerealiseerd en koos men voor een keukeneiland met barkrukken, zodat voorbijgangers graag en eenvoudig kunnen aanschuiven. De keuken is dan ook wel het hart van het huis te noemen, het is dé ruimte van het huis waar iedereen graag samenkomt.

Beste apparatuur

Tevens werd deze keuken voorzien van de beste keukenapparatuur. De hoge kasten, met houten fronten, bevat een luxe koelkast met grote vriezer en multifunctionele oven. Ook kreeg het kookeiland een ruime spoelbak met bijpassende koperen kokend waterkraan. De koperen details zorgen voor net wat meer elegantie en dat is precies wat het ontwerp nodig had om nog meer klasse uit te stralen.

Over Smartdesign Keukenstudio

Weet deze keuken jou ook te inspireren? Dan kun je bij Smartdesign Keukenstudio terecht voor advies over de verschillende keukentoepassingen en mogelijkheden. Zij beschikken over de mooiste houten fronten, fantastische natuurstenen keukenbladen en creëren passende ontwerpen. Je kunt dan ook vrijblijvend langskomen in het Smartdesign center in Maasluis, zodat je jouw droomkeuken eenvoudig samen kunt stellen.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 31-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of living