Keukenapparatuur: de culinaire warmhoudlade

Gaggenau

Gaggenau voorziet al een flink aantal jaren exclusieve, design keukens van de meest innovatieve en hoogwaardige  keukenapparatuur. Ze helpen professionele thuiskoks om zichzelf te ontwikkelen en hun dromen waar te maken. De leverancier is dan ook nog altijd vooruitstrevend op het gebied van keukenapparatuur en is constant aan het ontwikkelen. Ze maken apparaten die garant staan voor de hoogste kwaliteit. We laten je dan ook graag kennis maken met één van hun nieuwe producten: de culinaire warmhoudlade 

Heerlijke gerechten bereiden 

De culinaire warmhoudlade is ten eerste met name dé perfecte slowcooker. Je kunt er de heerlijkste gerechten in bereiden. Ook is het mogelijk door uniforme warmteverdeling deeg te laten rijzen, te kruiden, fruit te drogen of bevroren maaltijden en ingrediënten te ontdooien. Vrijwel alles kan met deze nieuwe aanwinst.  

Onderdeel van het keukendesign 

Dit apparaat is net zo flexibel te plaatsen als dat hij veelzijdig is in gebruik. Plaats hem bijvoorbeeld in het kookeiland onder uw werkblad of verwerk hem op mooie wijze, net als al het andere keukenapparatuur, in de kastenwand. Ook is de warmhoudlade goed te combineren met andere producten van Gaggenau. Al deze keukenapparatuur samen zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring. Daarnaast is de front van de warmhoudlade ook nog zo af te stemmen dat hij volledig past bij het keukendesign.  

Eenvoudige bediening 

Wanneer je de lade opent wordt de bediening direct zichtbaar. Je kunt hiermee de temperatuur handmatig aanpassen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de automatische programma’s met vooringestelde temperaturen. Je zou zelfs hier nog eventuele aanpassingen aan kunnen doen, om zo te creëren wat jij nodig hebt. Hetgeen dat de bediening nog eenvoudiger maakt is de Home Connect-app. Hiermee kan je timers in stellen, programma’s beëindigen of starten en je krijgt toegang tot exclusieve recepten, die alleen beschikbaar zijn op de app.  

Wil je deze culinaire warmhoudlade in het echt ervaren? Breng dan een bezoek aan de Gaggenau showroom.  

Editor: Media team

Datum: 20-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Gaggenau