Keukenapparatuur: maak kennis met de Mistral

Steel Benelux

De keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte van het huis. Het is de plek waar heerlijke maaltijden worden bereid, mensen samenkomen en ideeën worden bedacht. Het is dan ook belangrijk dat de keuken er mooi en toegankelijk uitziet. Fijne keukenapparatuur met een schitterend design mag dan ook zeker niet ontbreken. Met de Minstral van Steel Benelux komen functionaliteit en design op schitterende wijze samen. We laten je graag kennis maken met dit fantastische product.

Keukenapparatuur, keukenontwerp, Steel Benelux

Drie producten in één 

De STEEL Mistral is het eerste fornuis ter wereld waarbij verschillende keukenapparatuur samengevoegd werden; een oven, inductiekookplaat en kookveldafzuiging, ze zijn van de beste kwaliteit. De multifunctionele heteluchtoven is uitgerust met de nieuwe en gepatenteerde INNVENT-ventilatietechniek. Dit betekent dat twee ventilatoren in tegenovergestelde richting draaien, zodat de hete lucht zich verdeelt over het hele oppervlak en op alle niveaus. Hierdoor kan de oven een temperatuur bereiken van 315 graden. Daarnaast zorgt een TFT scherm ervoor dat de oven elektronisch in te stellen is en dat je precies weet wat de kerntemperatuur van het gerecht is.  

Keukenapparatuur, keukenontwerp, Steel Benelux

Luxe inductiekookplaat 

De inductiekookplaat van de Mistral kreeg de FLEXzone inductietechniek. Deze technieken zorgen ervoor dat koken eenvoudig wordt en dat je snel culinaire hoogstandjes weet te bereiden. Deze techniek is te bedienen aan de hand van massief stalen bedieningsknoppen, welke als vanzelfsprekend aan de voorzijde van het fornuis zijn geplaatst. Hierdoor is de inductieplaat niet alleen eenvoudig te bedienen, maar het zorgt tevens voor meer ruimte op het inductie kookveld.  

Keukenapparatuur, keukenontwerp, Steel Benelux

Afzuiging 

Een borstelloze high-performance motor geeft de kookveldafzuiging een afzuigcapaciteit van 700m3/per uur. Dit wordt verdeeld over vier standen, zodat je altijd wel een passende stand kunt vinden. Daarnaast is het maximale geluidsniveau slechts 63dB. Hierdoor worden luchten tijdens het koken zeer effectief en geruisloos afgezogen. Ook wordt de Mistral standaard geleverd met koolstoffilters, die geschikt zijn om de luchtafvoer rechtstreeks naar buiten te vervoeren. 

Editor: Media team

Datum: 30-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Steel Benelux