Natuursteen keuken, Michel Oprey & Beisterveld, natuursteen keuken

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt
  • Contact Michel Oprey en Beisterveld:
  • Tel.: +31 (0)475 41 70 00
  • E-mail: info@mo-b.nl 

Keukeninspiratie met veel natuursteen | Michel Oprey & Beisterveld

De keuken is niet langer een functionele plek om te koken. Deze ruimte is nu het kloppend hart van het huis waar iedereen graag samenkomt. De keuken staat centraal in het huis en in het gezin. Het is daarom van belang dat de keuken een plek is waar jij je fijn voelt. Wij verzamelden een aantal mooie voorbeelden van natuursteen keukens die mede zijn gerealiseerd door Michel Oprey & Beisterveld. Ieder exemplaar bevat veel en uniek natuursteen die deze keukens meteen naar het meest exclusieve niveau tilt!

Een allemansvriend

De Neolith Zaha Stone is een keramieksoort met een marmerlook. Deze keramieksoort heeft een lichtgrijze kleur met fijne witte aders. De lichtgrijze kleur is gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Zaha Stone past door zijn uitstraling goed bij diverse stijlen en geeft de keuken een stoere look-and-feel. Neolith is ideaal als keukenblad omdat het bestand is tegen krassen, hoge temperaturen, chemicaliën en uv-stralen.

Natuursteen keuken, Michel Oprey & Beisterveld, natuursteen keuken

Een natuursteen pareltje

Natuurstenen aanrechtbladen in keukens zijn erg gewild. Klassieke uitstraling, prettig werken, natuurlijk materiaal, duurzaam en al met al een goede investering! In deze keuken is de Arabescato Scuro Gepolijst toegepast. Het blad is maar liefst 6,30 lang en de plaat is in open boek. Het einde van het blad is tevens een zwevende bar waar je gemakkelijk met wel zes mensen kunt zitten. De combinatie van verschillende kleuren grijs, witte aders en het gouden sanitair maken dit een echte eyecatcher.

Natuursteen keuken, Michel Oprey & Beisterveld, natuursteen keuken

 

Een zwevend keukenblad

De tijdloze lichte keukens moeten de laatste tijd steeds vaker plaats maken voor een nieuwe trend: donkere keukens. Nu ze op de kaart staan, lijkt er geen houden meer te zijn aan hun groeiende populariteit en dat is heel begrijpelijk! Deze keukens zijn geweldige eyecatchers, brengen sfeer in huis, zien er luxueus uit en zijn geschikt voor iedere keukenstijl. Het blad is op pootjes geplaatst, zodat het Neolith optisch zweeft.Natuursteen keuken, Michel Oprey & Beisterveld, natuursteen keuken

Een nieuw design

In 2020 introduceerde Neolith de Six:S collectie. De Abu Dhabi White is een onderdeel van deze nieuwe lijn. En zoals hier te zien prachtig te verwerken als keukenblad. Dit blad heeft zachte goudkleurige aders en vuursteen grijze spikkels, die een subtiele en delicate look creëren. In combinatie met de textuur van natuurlijke ongepolijste steen zorgt deze plaat voor een verfrissende en minimalistische look-and-feel.

Natuursteen keuken, Michel Oprey & Beisterveld, natuursteen keuken

Iets anders dan anders

Glaskeramiek is een van de nieuwste innovatieve materialen in de architectuur en de design industrie: het materiaal is volledig gemaakt van gerecycled afval van glasproducten en wordt deels met de hand gemaakt. Iedere plaat van glaskeramiek is anders, doordat de materialen een uniek doorschijnend effect hebben. Met iedere belichting is de plaat anders van kleur.

 

Tekst: Marlou Overkamp-Peters
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?