Keukeninspiratie: SieMatic Mondial

ASWA Keukens

Op de EuroCucina beurs laten 82 bedrijven de nieuwste trends en innovaties zien op het gebied van moderniteiten, efficiëntie en duurzaamheid. Deze beurs bestaat uit meerdere evenementen, waaronder de Technology For The Kitchen. Dit is een belangrijke showcase voor de keuken en de innovaties die op dat gebied plaatsvinden. Het is de perfecte manier om je helemaal in deze wereld onder te laten dompelen en keuken inspiratie op te doen. SieMatic presenteerde bijvoorbeeld een nieuwe lijn die zich volledig richt op het nieuwe luxe segment.  

Nieuwe luxe 

Wat we verstaan onder luxe is in de loop der jaren volledig veranderd. Het draait niet alleen meer om de mooiste en meest dure producten. Dat komt doordat steeds meer mensen hier toegang tot weten te krijgen. Er vindt dan ook een verschuiving plaats van “wat heb ik” naar “wie ben ik” en daar wil SieMatic op in gaan spelen. Zij hebben nieuwe stijlwerelden ontwikkeld die gaan bij de naam; SieMatic Mondial. Deze stijl is zeer luxueus en subliem, waarbij de focus ligt op kwaliteit en vakmanschap. Deze stijlwereld dient als geweldige keuken inspiratie. 

Keuken inspiratie, keukens,

SieMatic Mondial 

De consument streeft naar het nieuwe luxe en legt de lat steeds hoger, dat is te merken aan hun product keuzes. Emotie speelt dan ook een steeds belangrijkere rol. Het nieuwe keukenconcept van SieMatic sluit aan bij deze behoeftes. In de nieuwe stijlwereld van SieMatic staan geometrie, expressie en culturele waarde centraal.  Dat vertaalt zich in een unieke keuken met ronde vormen, glazen kasten en aluminium frames. Gedurfde kleuren en materialen worden gecombineerd met eenvoud waardoor de keuken een verbluffende aanwezigheid heeft, maar past bij de architectuur.  

Over ASWA Keukens 

ASWA Keukens volgt ontwikkelingen zoals deze op de voet, dit is voor hen interessant omdat zij op deze manier keuken inspiratie op kunnen doen. Alle nieuwe innovaties en trends zijn dan ook terug te vinden in hun veelzijdige assortiment. Op deze manier hopen ze jou een keuken te bieden die het leven verrijkt en jouw wensen weet te bedienen.  

 

Editor: Media team

Datum: 16-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ASWA Keukens