keukenkraan, vola, goud, luxe touch, luxueus, herenhuis, marmer

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Keukenkraan als eyecatcher | Vola

Dit bijzonder herenhuis is gerealiseerd door JUMA architects. Met respect voor het verleden werd de gehele woning aangepast aan de huidige tijd. Het minimalistische ontwerp met ingetogen luxe is helemaal aangepast naar wens van de bewoners. De marmeren keuken met gouden keukenkraan is een echte eyecatcher in de woning.

Mooi contrast

De woning is compleet vernieuwd, alleen de buitengevels en raamopeningen bleven zoals ze waren. De ramen werden vernieuwd en de originele voordeur werd hoogglans zwart, net als de garagepoort en dakkapellen. Hierdoor ontstaat een mooi contrast met de lichte gevel van de woning. Het interieur van de woning is minimalistisch gehouden met luxe details. Zo straalt de prachtige marmeren keuken een luxueuze sfeer uit.

Keuken als eyecatcher

De opdrachtgever wilde graag dat de woning niet werd opgedeeld in gesloten kamers. Dit is opgelost door het creëren van open ruimtes. Deze zijn gemaakt in de keuken en woonkamer, daar bevinden zich portieken die de ruimtes van elkaar scheiden. Daarnaast zorgen de balken voor een extra afscheiding en hebben een andere kleur dan de wanden en het plafond. De keuken, gemaakt van zwart marmer, valt meteen op. De keuken wordt afgemaakt met een unieke gouden keukenkraan van Vola.

keukenkraan, vola, goud, luxe touch, luxueus, herenhuis, marmer

Oneindig veel mogelijkheden

Vola is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van design kranen. De exclusieve kranen staan voor ambacht en stijl. Daarnaast zijn de kranen uiterst milieuvriendelijk. Ze worden alleen gemaakt van eerlijke materialen en hebben gegarandeerd een lange levensduur. Ook voor dit project is de keukenkraan van duurzaam en eerlijk materiaal gemaakt. Het exclusieve design maakt de ruimte helemaal af.

keukenkraan, vola, goud, luxe touch, luxueus, herenhuis, marmer

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Annick Vernimmen en Cafeine

____

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?