vloer- en wandtegels, Motto by Mosa, Tegelgroep, Douglas en Jones

Prachtige collectie vloer- en wandtegels | Motto by Mosa 

Nagenoeg iedereen die een nieuwbouwwoning gaat inrichten, of een bestaande woning gaat renoveren, kent het wel: keuzestress over vloer- en wandtegels. Zoveel mooie kleuren, zoveel smaken, maar wat is nu echt de juiste keus? Motto by Mosa reikt daarvoor nu een fantastische oplossing aan.    

Gloednieuwe collectie

De ontwerpers van Mosa ontwikkelden een gloednieuwe collectie Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer en vloeren van woonkamers, keukens en hallen. Dankzij een samenwerking met Douglas & Jones zijn de Motto by Mosa tegels binnenkort te zien en verkrijgen in 60 showrooms in Nederland. De Motto by Mosa collectie bestaat uit designtegels in zes verschillende interieurstijlen van Royal tot Natural en Expressive. Iedere stijl is onderverdeeld in drie budgetklassen van goed tot luxe en exclusief. Keuzegemak staat bij alle opties centraal. Om je helpen een voorstelling te maken van het eindresultaat stemden de ontwerpers van Mosa tegels, kranen, bad, douche en keramisch sanitair op elkaar af op het gebied van materialen, kleuren en vormen.

De showroom en website

De showrooms zijn ingericht met interactieve Point of Sale opstellingen, waar je de nieuwe tegels kunt bekijken en ook onmiddellijk bestellen. Dankzij een innovatieve Motto by Mosa- website kun je overigens ook thuis je keuze bepalen. Met een digitale configurator kun je vloeren en badkamer vormgeven. De vloer- en wandtegels worden welhaast tastbaar in je beeldscherm. Toonzalen die Motto al hebben opgenomen zijn te bekijken via: www.mottobymosa.com/showroom-zoeken\ .

Mosa

Onder de noemer Motto by Mosa betreedt Koninklijke Mosa opnieuw de Nederlandse consumentenmarkt. Mosa, in 1883 opgericht door Louis Regout, is de laatste grote tegelfabriek van Nederland. Een monument van de industriële revolutie, maar ook anno heden springlevend. Mosa is een bedrijf, waar innovatieve automatisering en ouderwets vakmanschap hand-in- hand gaan. Na een ingenieus dubbel brandsysteem, waarbij geleidelijk een oventemperatuur van 1172 graden wordt bereikt, vinden jaarlijks zes miljoen m2 Mosa-tegels hun weg naar 50 landen, op vier continenten. Nederlands is met 60 procent daarbij onverminderd de grootste afnemer. 

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Motto by Mosa

___

 

___

Meer projecten bekijken van Motto by Mosa?


Motto by Mosa, Tegelgroep, Mosa

Motto by Mosa


“Mooie designtegels voor vloer en wand die passen bij jouw interieurstijl.” 

__
Meer informatie over Motto by Mosa?