deur met glas, Stalendeurenhuys, stalen deuren

Spelen met licht: kies een deur met glas | StalenDeurenHuys

Highlight your home! De hedendaagse consument die wat te besteden heeft, geeft fors geld uit als het gaat om trendy stalen deuren en hedendaagse raamdecoratie zoals de populaire shutters. Interieurbladen staan er anno 2020 vol mee. Prachtige woningen, waarbij de juiste accenten liggen door het spelen met licht en de ruimte. We spelen zo graag met licht, omdat daglicht in huis een grote invloed heeft op hoe lekker we in ons vel zitten. Het credo van StalenDeurenHuys is: hoe meer daglicht, hoe beter! Spelen met licht doe je eenvoudig door naast een stalen deur met glas ook de juiste raamdecoratie te gebruiken. Met sfeervolle houten jaloezieën of shutters kun je de natuurlijke lichtinval filteren, van richting veranderen of helemaal wegnemen.

Specialist

Wanneer je echt kwaliteit wil, haal je een specialist in huis. We weten allemaal: goedkoop is duurkoop. Wanneer je iets van slechte kwaliteit koopt, kan je er maar kort van genieten. Dat vervangen kost bij elkaar wellicht net zo veel geld, al dan niet meer. Investeer in StalenDeurenHuys en je wordt gegarandeerd niet teleurgesteld. De booming business van een deur met glas wordt duidelijk gedomineerd door dit mooie bedrijf. Ze zijn begonnen op het beste moment, namelijk toen er een grote vraag was en weinig aanbod. Nu zie je als consument door de bomen het bos niet meer, dus het is verstandig om bij de professional te blijven zodat je niet teleurgesteld wordt.

deur met glas, Stalendeurenhuys, stalen deuren

Shutters

Het spelen met licht uit zich uiteraard ook in raamdecoratie. Door exclusieve raamdecoratie zoals shutters in je woning te plaatsen zorg je voor een eigen, unieke sfeer. We zien ook deze trend in de interieurwereld zich massaal ontplooien. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen en maken van iedere ruimte iets moois. StalenDeurenHuys heeft de mooie shutters van Jasno in combinatie met stalen deuren in eigen showroom geplaatst en geeft jou de ruimte om de beide trends eens goed te bekijken. Tijd voor inspiratie!

deur met glas, Stalendeurenhuys, stalen deuren

Tekst: StalenDeurenHuys
Fotografie: StalenDeurenHuys

____

Meer projecten bekijken van StalenDeurenHuys?


deur met glas, Stalendeurenhuys, stalen deuren

StalenDeurenHuys

Onze missie is het ontwerpen en realiseren van de perfecte stalen puien door heel de Benelux.

__
Meer informatie over StalenDeurenHuys?


Web editor: Media team     |

Datum: 21 | apr | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media